VIDEOGESPREK WERKPLEK

Een optimaal plaatje, voor de klant en de medewerkers

OPTIMAAL IN BEELD VOOR DE KLANT


Iedereen heeft wel eens een gesprek via Skype gevoerd, of deelgenomen aan een video conference. De kans is dan ook groot dat je hebt meegemaakt dat de ander onduidelijk of niet professioneel in beeld kwam. Vaak komt dit doordat we hier onvoldoende over nadenken. Terwijl hoe jij overkomt en de omgeving waarin je zit, ook het visite kaartje van je bedrijf is.

Om dit perfecte plaatje te realiseren moet je waarschijnlijk wel wat gaan doen aan je werkplek. Een laptop en een webcam is dan echt onvoldoende. Zo zou je kunnen nadenken over verlichting, geluid, achtergrond, positie van de camera etc. Als GoGrapefruit kunnen we je hier bij helpen. Als je nog moet beginnen met videogesprekken en een beperkt budget hebt. Maar ook als je organisatie al wat stappen verder is en begrijpt hoe belangrijk een top beleving voor de klant is.

NIEUW: eenvoudig oogcontact met je klant via de innovatieve EyeContact
GoGrapefruit_stock_werkplek_799x533_v2
Realisatie samen met onze experts
Het leveren en installeren van onze video werkplekken doen we met enkele van de beste experts. Experts die hun sporen hebben verdiend in de video en media wereld. Bijvoorbeeld Benno is een ervaren licht expert, verantwoordelijk voor enkele van de top programma's van de publieke omroep. Als geen ander weet hij hoe hij elke situatie op de best mogelijk in beeld kan brengen.

Daarnaast werken we samen met enkele gerenommeerde partijen als het gaat om de daadwerkelijk productie en installatie. Partijen die alle kennis en techniek in huis hebben om de werkplekken letterlijk te 'bouwen' en bij de klant te installeren. In elk mogelijk design en afmeting.

Benno van Merrienboer

Licht expert

Altijd perfect in beeld


Zelf doen kan natuurlijk ook

Natuurlijk begrijpen wij ook dat niet iedereen direct een budget heeft om ons in te huren. Logisch. Wil je toch beginnen om je klanten via video te spreken, maar nog niet zoveel uitgeven? Start dan in ieder geval met een goede webcam op een statief, een lamp en een professionele achtergrond. Voor een paar honderd euro kan je dan al van start.

Download onze handleiding met tips om zelf professioneel in beeld te komen tijdens een videogesprek. En anders weet je ons te vinden.
Meer weten?

Wij hebben inmiddels de nodige ervaring als het gaat om aanpassen van werkplekken voor video. We weten welke keuzes er moeten worden gemaakt en werken samen met partners uit de video en entertainment wereld. Niet voor niks zitten we op het Media Park in Hilversum.

Samen kijken we wat er nodig is. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar de huidige situatie. Zo is het belangrijk wat de impact van licht en geluid is. De huidige situatie leggen we dan naast de beleving die we willen realiseren. Daaruit volgt een logisch advies en voorstel hoe we dit zouden kunnen realiseren.

Meer weten over de video werkplekken van GoGrapefruit? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:


Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
GoGrapefruit_stock_design_799x533
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.