VIDEOGESPREK TRAINING

Adviseren via de webcam, alles is anders!

In verband met het coronavirus (COVID-19) kunnen we je momenteel niet onze fysieke videogesprek trainingen aanbieden. Als alternatief hebben echter wel onze online trainingen. In enkele uren leer je de belangrijkste vaardigheden voor het voeren van een professioneel videogesprek. Check onze Online Videogesprek Trainingen
PRACTICE MAKES PERFECT


Communiceren via een webcam ga er maar aan staan. Alles is anders! De kwaliteit van adviesgesprekken via webcam wordt grotendeels bepaald door de wijze waarop de adviseur de klant weet te boeien. Want ook voor een gesprek via webcam geldt dat de impact vooral wordt bepaald door de uitstraling en houding van de adviseur. Dus niet door de inhoud.

De uitdaging is om de adviseur te leren hoe hij de beperking van het scherm in zijn voordeel kan laten werken. Want gevangen in een digitaal kader moet er echt meer gebeuren dan het aanzetten van een webcam. Impact maken via een webcam is nu eenmaal een behoorlijk stuk lastiger.
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
Meet the trainers!
Wij zijn bijzonder trots op ons GoGrapefruit team, in bijzonder op onze trainers. Laten we er alvast twee voorstellen. Neem Fabienne, haar eerste baan was als VJ bij TMF en later als presentatrice bij RTL en SBS. Eigenlijk is Fabienne opgegroeid met de camera en de factor performance. Als iemand weet hoe je op beeld het beste over kunt komen dan is Fabienne het. En Laurens, Laurens is een ras echte communicatie expert! Hij is als geen ander in staat om deelnemers te activeren en te laten leren. Laurens heeft een Master in Sociologie en is NLP Practitioner. Met Laurens voor de klas wordt communiceren via een webcam een eitje.

Fabienne de Vries

Performance trainer

Maximale uitstraling op beeld


Laurens Goudswaard

Communicatie trainer

Expert in communiceren via webcam


Maatwerk

Naast onze standaard trainingen bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerkprogramma's. Dit stelt ons in staat om organisatie specifieke wensen in de kern van onze trainingen te verankeren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor ABN AMRO een 5-uurs workshop samengesteld waarbij de focus lag op het krijgen van meer vertrouwen in het voeren van videogesprekken. Uiteraard incl. het oefenen van een gesprek met onze trainingsactrice op afstand. Meer weten over onze maatwerkoplossingen? We vertellen je er graag meer over tijdens een videogesprek.
Digitale ondersteuning

Naast reguliere trainen van je medewerkers, zijn er ook veel opties om deze ontwikkelingen digitaal te ondersteunen. Denk aan e-Learning of zelfs de inzet van educatieve apps. Allemaal interessante instrumenten die kunnen helpen in het verhogen van de kwaliteit van het leren en daarmee dus direct invloed hebben op de kwaliteit van een videogesprek. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe deze bij jouw organisatie passen? Neem dan even contact met ons op.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:


Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit_stock_werkplek_799x533_v2
GoGrapefruit_stock_design_799x533
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.