TOOLING

Verbeter klantbeleving met innovatieve technologie


Een moderne adviesbeleving


Het begint bij de juiste techniekBij GoGrapefruit zeggen we wel eens 'techniek bepaalt slechts 10% van een succesvol klantgesprek via video'. Maar wel een hele belangrijke 10%. Technologie stelt de medewerker namelijk in staat om betere en meer persoonlijke dienstverlening te bieden. De keuze van de juiste tooling is daarbij wel cruciaal. Bij GoGrapefruit weten welke opties er zijn in de markt en kunnen we helpen bij het selecteren van de juiste partij.

Videogesprek technologie is booming


Een belangrijk moment in de advies journey is natuurlijk het adviesgesprek zelf. Steeds vaker bieden organisaties aan klanten de mogelijkheid aan om dit gesprek online te doen: het videogesprek. Videogesprek technologie was al langere tijd beschikbaar. Zo werd Skype al in 2003 geïntroduceerd. De techniek lijkt echter nu pas volwassen.

Dagelijks worden nieuwe tools en features worden geïntroduceerd in de markt. Veel tools hebben nog een focus op interne overleg tussen collega’s en project teams. Een aantal heeft echter ook een duidelijke focus op het voeren van gesprekken met klanten. GoGrapefruit kan je natuurlijk helpen bij deze belangrijke keuze.
24sessions_GoGrapefruit
Zoom_GoGrapefruit
Cisco_Webex_GoGrapefruit
Skype_for_Business_GoGrapefruit
future of finance gograpefruit
suitebox_GoGrapefruit
Geen implementaties wel advies


Voor alle duidelijkheid. Als GoGrapefruit weten we veel van tooling. Maar vooral hoe we deze het beste in kunnen zetten om uiteindelijk een klant een maximale beleving te bieden. Wij zijn geen IT bedrijf en verzorgen geen implementatie van applicaties. We weten natuurlijk veel van wat er in de markt beschikbaar is en kunnen je natuurlijk altijd helpen bij de selectie van de juiste tools. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:

Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
GoGrapefruit_stock_werkplek_799x533_v2
GoGrapefruit_stock_design_799x533