online training VIDEO VERGADEREN

NIEUW Leer in onze online training hoe je een productieve video vergadering kunt faciliteren

Faciliteren van video vergaderingen


De huidige situatie dwingt ons allemaal om vanuit huis te werken. Een video vergadering is dan de perfecte optie voor overleg met collega's op verschillende locatie's. Maar een productieve video vergadering is nog niet zo eenvoudig. Alles is anders! Het begint natuurlijk bij de keuze van de techniek. Maar uiteindelijk wordt het succes van een vergadering niet bepaald door de keuze voor Zoom, Webex of Teams. Het zijn jouw vaardigheden die het verschil maken.

Onze online training Video Vergaderen zorgt er voor dat je in enkele uurtjes de essentiële vaardigheden onder de knie krijgt. Elke training bestaat uit een digitale voorbereiding, een live sessie met onze 'video vergaderen trainer' en een oefensessie.
gograpfruit

Wat je gaat leren

  • Basis vaardigheden van de video vergadering applicatie
  • Presenteren en schermdelen tijdens de vergadering
  • Bedienen van de camera en optimaal in beeld zijn
  • Samenwerken en brainstormen op afstand
  • Verbale en non-verbale vaardigheden
  • Oplossen van problemen tijdens de vergadering
Hoe werkt een online training?

Een online training is een training op afstand via video. Jij zit thuis achter je computer of laptop en ontvangt van ons toegang tot de materialen en de live trainingssessie. Het enige dat nodig is om de training te volgen is een webcam en een beetje vlotte internetverbinding. Tijdens het deel te nemen zal je gevraagd worden de Zoom applicatie te downloaden.

Tijdens het klassikale deel zal de trainer jou en de overige deelnemers op een interactieve manier meenemen in de vaardigheden die nodig zijn voor een productieve video vergadering. In het tweede deel van elke training splitsen we de groep en gaan we in kleine groepjes aan de slag in break-out sessies. Zo combineren we de klassikale training met persoonlijke aandacht.
Meet the trainer!
Je trainer tijdens de online training Video Vergaderen is Michiel. Een echte video-vergaderen expert en zeer ervaren in het trainen van verbale en no-verbale vaardigheden. En juist die zijn belangrijk om een video vergadering om het gesprek soepel te laten verlopen.

Tijdens de training zal Michiel je op een interactieve manier meenemen in video vergaderen skills. Daarnaast zal hij je tijdens de oefensessie coachen op jouw persoonlijke vaardigheden.
michiel online training