ONLINE VIDEOGESPREK TRAINING

Klantgesprek via de webcam, alles is anders!

ONZE TRAINING NU OOK ONLINE


De huidige situatie dwingt ons allemaal om vanuit huis te werken. Het videogesprek is dan de perfecte optie voor contact met collega's en klanten. Maar een professioneel klantgesprek via video is nog niet zo eenvoudig. Alles is anders! Het begint natuurlijk bij de keuze van de techniek. Maar uiteindelijk wordt het succes van een gesprek niet bepaald door de keuze voor Zoom, Webex of Teams. Het zijn jouw vaardigheden die het verschil maken in een videogesprek.

De online videogesprek trainingen zorgen er voor dat je in enkele uurtjes inzicht krijgt in de noodzakelijke videogesprek vaardigheden. We bieden standaard drie verschillende online videogesprek trainingen. Deze variëren in duur van de training, het aantal deelnemers en de mogelijkheid om ook echt te oefenen tijdens de training. Heb je specifieke wensen voor een videogesprek training, dan horen we dat graag.
562488268ebc6177aef67ec887013a9bdde2ed69
Hoe werkt een online training?

Een online training is een training op afstand via video. Jij zit thuis achter je computer of laptop en ontvangt van ons toegang tot de materialen en de live trainingssessie. Het enige dat nodig is om de training te volgen is een webcam en een beetje vlotte internetverbinding. Tijdens het deel te nemen zal je gevraagd worden de Zoom applicatie te downloaden.

Tijdens de trainingen van drie uur starten we altijd met een 'klassikaal' deel, maar daarna splitsen we de groep in break-out sessies. In deze kleinere sessies is er tijd en ruimte om echt aan de slag te gaan en persoonlijke feedback te ontvangen op jouw videogesprek vaardigheden.
Deelnemen of meer informatie

Wil je deelnemen aan de online videogesprek trainingen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Aanmelden kan individueel en als organisatie. Na je aanmelding nemen we contact met je op en bepalen we gezamenlijk de datum voor deelname.

Ben je eerst op zoek naar meer informatie of heb je specifieke wensen voor de training? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via de chat rechtsonder of via info@gograpfruit.com
Meet the trainer!
Je trainer tijdens de online videogesprek trainingen is Michiel. Een echte videogesprek expert en zeer ervaren in het trainen van verbale en no-verbale vaardigheden. En juist die zijn belangrijk in een videogesprek om het gesprek soepel te laten verlopen.

Tijdens de training zal Michiel je op een interactieve manier meenemen in deze vaardigheden. Tijdens de oefengesprekken verandert Michiel van trainer ineens in jouw klant en zit hij op een andere locatie. Bijvoorbeeld in een fabriek (zie foto). Dat is niet alleen erg leuk maar ook zeer leerzaam. Na het gesprek ontvang je persoonlijk feedback op jouw performance achter de camera. Input waar je echt iets mee kan.
Online training videogesprek | GoGrapefruit