Logo GoGrapefruit groot wit

VIDEOFIT
BOOTCAMP

1 t/m 5 maart 2021
Aanmelden vóór 28 februari
Deelname €14,95

Neem deel aan deze unieke bootcamp waar je in 5 dagen op een leuke manier aan de slag gaat met enkele videogesprek vaardigheden. Zo word jij in no-time VideoFit!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Start VideoFit Bootcamp

Test jezelf in 3 minuten

Een eenvoudige manier om erachter te komen hoe het met je conditie zit, is deze test. Al meer dan 138 personen gingen je voor. Binnen 3 minuten weet jij hoe het gesteld is met je videofitheid. Uiteraard voorzien van onze advies 😉

Dus waar wacht je nog op, klik op de knop en start de test.

VideoFit

Te vaak zien wij nog personen die gesprekken via video voeren waarbij het echt uitermate slecht is gesteld met hun conditie. Met als resultaat weinig enthousiasme, geen energie of beleving en nul impact. Dat moet anders!

Bootcamp

Tijdens onze vijfdaagse VideoFit Bootcamp zoomen we in op een aantal belangrijke vaardigheden die contact via video een stuk plezieriger maken. Niet alleen voor jou maar ook voor je gesprekspartner(s). Waar wacht je nog op? Meld je nu aan!

Geheel online

Onze VideoFit Bootcamp is geheel online te volgen. Vijf dagen lang verschijnen er op ons trainingsplatform bootcamp video's. Bekijk de video, doe de opdracht en wordt VideoFit! Wil je meedoen? Meld je dan snel aan.

Fit & Fun

Het is een serieus onderwerp, maar wat als we het iets leuker kunnen maken? Er is al zoveel saaiheid, mede dankzij COVID-19. Daarom gaan wij voor Fit & Fun. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Doe mee!

5 dagen, 5 opdrachten

Kort en bondig, maar wel met voldoende inhoud. Jij moet namelijk een betere conditie opbouwen. Dan verwachten we natuurlijk ook dat je meedoet. Niet alleen aan de bootcamp, maar vooral ook dat je de opdrachten uitvoert.

Powered by GoGrapefruit

VideoFit is een campagne van GoGrapefruit met als doel aandacht te creëren voor de impact van gesprekken via video. Wij zien namelijk dat er nog te vaak geleund wordt op oude skills. Dat kan anders, dat moet anders.

Anouhk Sterken

Jouw VideoFit trainer

Hoi ik ben Anouhk, VideoGesprek Expert & VideoFit trainer en auteur van het boek ‘Zeg het’. Ik weet alles over hoe je contact met jouw publiek/gesprekspartner(s) maakt. En dat is topsport, wil je er goed in worden dan zul je dus iets van conditie moeten opbouwen. Hoe beter je conditie, hoe meer impact. Een aantal kernvaardigheden hebben we verpakt in de vijfdaagse VideoFit Bootcamp. Doe je mee aan deze vijfdaagse bootcamp? Dan kom je mij dus tegen als trainer. Samen met mij ga je aan de slag om je videofitheid te boosten. Betekent dus wel dat je er wat voor moet doen. Videofit wordt je niet vanzelf!

Meld je nu aan

Aanmelden is simpel. Vul hiernaast je gegevens in en dat ontvang je direct van ons een online betaalverzoek. Na betaling van je inschrijfgeld, ontvang je van ons een link waarmee je toegang krijgt tot ons trainingsplatform. Meld je aan, sla je wachtwoord op en bekijk de intro.

Over GoGrapefruit

Wij helpen organisaties bij het realiseren van professioneel en persoonlijk via video. In een tijd waarin alles digitaal wordt, maken wij daar het verschil.

Bekijk al onze diensten

Logo GoGrapefruit | Videogesprek Experts