WEBAROUND SUPPORT

Tips voor een optimaal gebruik van de WebAround

Tips voor een optimaal gebruik van de WebAround


Het gebruik van de WebAround is heel eenvoudig. Uitklappen, op stoel plaatsen en de webcam kan aan. Hieronder een paar tips waarmee je alles uit de WebAround kan halen en van elk gesprek een 'plaatje' maakt.

  • Webcam op ooghoogte Plaats de webcam op ooghoogte. Zet de webcam bijvoorbeeld op een monitor. Of nog beter gebruik een statief / tripod.
  • Stoelleuning recht omhoog Het is belangrijk dat de WebAround recht omhoog staat, dat kan alleen door de rugleuning ook recht te zetten.
  • Stel bij indien nodig Door het aanpassen van de verticale band kan de hoek van de WebAround optimaal ingesteld worden.
  • Controleer het plaatje Check het plaatje op je computer dat wordt getoond. Zoom eventueel in met de webcam, schuif je stoel aan of verplaats de WebAround. Het is niet de bedoeling dat de randen van de WebAround zichtbaar zijn in beeld.
 

Veelgestelde vragen WebAround

1Hoe krijg ik een optimaal beeld voor de webcam?
Voor een optimaal plaatje zijn een aantal zaken belangrijk. Als eerste moet de WebAround bevestigd zijn aan rugleuning die rechtop staat. Vervolgens moet de webcam op ooghoogte staan. Tenslotte moet de afstand van de persoon tot de webcam niet te groot zijn. Houd 80-100cm aan. Moderne webcams hebben een zoom functie. Dit helpt om juiste plaatje te creëren.
2Past de WebAround op iedere stoel?
De WebAround past op vrijwel alle stoelen met een rugleuning. Maak de banden los en bevestig deze door middel van het klittenband om de rugleuning. Door het aanpassen van de verticale band kan de hoek van de WebAround optimaal ingesteld worden.
3Wat kan ik doen aan de kreukels in mijn WebAround?
Zitten er enkele kreukels in de WebAround en wil je deze verwijderen?Dan kan je het beste de WebAround voorzichtig strijken. Zet het strijkijzer op een laag of medium stand. Sommige strijkijzers hebben ook een speciale stand voor nylon.

Test eerst aan de onderkant van de WebAround of temperatuur juist is. Leg de WebAround op een vlakke ondergrond. Strijk alleen het gekleurde deel (blauw of grijs) van de WebAround. Dus niet over logo's of de bevestigingsband.
4Hoe reinig ik de WebAround?
Heel eenvoudig. Gebruik een vochtige doek en veeg de WebAround schoon. Voorkom zoveel mogelijk allerlei schoonmaakmiddelen.
 

Instructie opvouwen WebAround

Instructie openen WebAround

Meer vragen over gebruik van de WebAround?


Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@gograpefruit.com. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.