THE WEBAROUND SHOP

De mobiele achtergrond voor een videogesprek met uitstraling

[product_category category="webaround" columns="3" orderby="price" order="asc"]
DE MOBIELE ACHTERGROND VOOR EEN VIDEOGESPREK MET UITSTRALING
Flexibel werken neemt een grote vlucht. Steeds meer werkgevers en werknemers zien de voordelen van het werken op afstand. Efficiënter en vaak veel effectiever. Maar wat nu als je als werknemer thuis ook regelmatig videogesprekken moet voeren met collega's of klanten. Wil je dan wel dat ze je thuisomgeving zien. Je familiefoto's aan de muur, de boekenkast in je studeerkamer, de pannen in de keuken of de was op zolder. En als werkgever, passen al die verschillende thuissituaties wel bij wat je uit wilt stralen met je merk?

Met de toenemende behoefte om flexibel te werken en de groei van het aantal videogesprekken, is dit een vraagstuk dat wint aan relevantie. En dat merken wij ook in de gesprekken die we als GoGrapefruit voeren met bedrijven en organisaties over het verhogen van de kwaliteit van gesprekken via video. Op kantoor is dit vaak goed te faciliteren, maar wat als de medewerker thuis zit?

Onlangs ontdekten we de oplossing voor dit bijzondere probleem in de Verenigde Staten. Daar al zeer succesvol en nu exclusief verkrijgbaar in Nederland via GoGrapefruit: de WebAround.
 
DE WEBAROUND IN MEER DETAIL
De is een mobiele, opvouwbare webcam achtergrond. Verkrijgbaar in blauw of grijs biedt de Webaround snel en eenvoudig een professionele uitstraling ongeacht je locatie! De drie formaten zorgen ervoor dat er altijd een variant optimaal aansluit bij jouw situatie.

  • Optimaal gebruiksgemak Een slim ontwerp, eenvoudig in te vouwen.
  • Universeel toepasbaar Past op vrijwel alle bureaustoelen waarbij rugleuning recht te zetten is.
  • Lange levensduur De WebAround is vervaardigd van neoprene, nylon en een ring van geheugenstaal van hoge kwaliteit.
  • Te voorzien van logo Voor een extra professionele en persoonlijke uitstraling
  • Inclusief opbergtas Voor eenvoudig meenemen of opbergen.
 

Geschikt voor vele situaties

Thuis

Op reis

In call centre

Op kantoor

 

TIPS VOOR EEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE WEBAROUND


Het gebruik van de WebAround is heel eenvoudig. Uitklappen, op stoel plaatsen en de webcam kan aan. Hieronder een paar tips waarmee je alles uit de WebAround kan halen en van elk gesprek een 'plaatje' maakt.

  • Webcam op ooghoogte Plaats de webcam op ooghoogte. Zet de webcam bijvoorbeeld op een monitor. Of nog beter gebruik een statief / tripod.
  • Stoelleuning recht omhoog Het is belangrijk dat de WebAround recht omhoog staat, dat kan alleen door de rugleuning ook recht te zetten.
  • Stel bij indien nodig Door het aanpassen van de verticale band kan de hoek van de WebAround optimaal ingesteld worden.
  • Controleer het plaatje Check het plaatje op je computer dat wordt getoond. Zoom eventueel in met de webcam, schuif je stoel aan of verplaats de WebAround. Het is niet de bedoeling dat de randen van de WebAround zichtbaar zijn in beeld.
Lees alle tips op de WebAround support pagina
 

Tevreden gebruikers