Rabobank

Professioneel in beeld bij Financieel Advies via Videogesprek

Doelstelling

Professioneel advies op afstand
via video

Scope

Videogesprek Werkplek
& Training

Resultaat

8,6 score tevredenheid

rabobank logo | GoGrapefruit

Beschrijving van de case

Rabobank is in 2018 begonnen met het grootschalige uitrollen van videogesprek functionaliteit voor haar lokale kantoren in Nederland. Om deze uitrol te ondersteunen schakelde Rabobank de hulp in van de Videogesprek Experts. En dan specifieke op het uitrusten van de lokale kantoren met een professionele werkplek om videogesprekken te kunnen voeren. Duidelijk in beeld, goed verstaanbaar en met de juiste uitstraling. Dat waren enkele eisen van Rabobank ten aanzien van de werkplek. Plus de werkplek moet eenvoudig te installeren zijn.  

Aanpak van GoGrapefruit

Specifiek voor Rabobank hebben wij als GoGrapefruit een Videogesprek werkplek samengesteld. De lokale kantoren konden vervolgens besluiten deze aan te schaffen en een keuze te maken in de verschillende opties. Het doel van het Videogesprek Werkplek aanbod bij Rabobank was om een bestaande spreekkamer snel en eenvoudig om te kunnen bouwen naar een professionele videocommunicatie studio. 

Onderdeel van de videogesprek werkplek voor Rabobank:

  • Studiolicht op statieven
  • HD webcam of EyeContact systeem
  • Full colour achtergrond doek of GreenScreen voor virtual backgrounds
  • Speaker / microfoon voor helder geluid
 

Deze videogesprek werkplek is door heel Nederland in tientallen Rabobank kantoren door ons geïnstalleerd. Elke installatie is maatwerk doordat elke ruimte anders is ten aanzien van licht, geluid en afmetingen. Op elk kantoor zijn we er in geslaagd om het perfecte plaatje op beeld creëren. De gemiddelde beoordeling van de Rabobank kantoren was dan ook een 8,6

Naast het Videogesprek Werkplek project hebben we inmiddels verschillende teams van Rabobank getraind op de vaardigheden van het videogesprek. Zowel op locatie als via een online training & coaching.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!