Over GoGrapefruit

Over wat ons drijft, onze waardes, ons team en voor wie we werken

Wij geloven in video

Over GoGrapefruit. Dat begint natuurlijk met een geloof in communicatie via video. Wij zijn overtuigd dat video een belangrijke rol gaat spelen in persoonlijke contact met klanten en collega’s.

Bij de start van GoGrapefruit in 2017 hadden wij dit geloof. En de huidige situatie (COVID-19) heeft dit verder versterkt. Er is geen sector of organisatie waar video niet van toegevoegde waarde zal zijn.  Wij bewijzen het graag.

Techniek is slechts 10%

Voor een succesvol gesprek of overleg via video is veel meer nodig dan alleen een applicatie. Het is uiteraard een belangrijke voorwaarde, maar het echte succes zit in hele andere aspecten.

GoGrapefruit richt zich op die andere 90%. Zoals het ontwikkelen van de juiste vaardigheden bij medewerkers. De camera maakt alles anders, dan moet je alle zeilen bij zetten om persoonlijk contact te maken. Daar helpen wij graag bij. Bekijk onze diensten.

Erik en Marcel GoGrapefruit | Videogesprek Experts

Jarenlange ervaring

Met onze hele team hebben we een gigantische bak aan ervaring met video, communicatie, presentatie, implementatie en nog veel meer. 

We houden het simpel

Bij ons geen dikkere rapporten of complexe projecten. Gewoon aan de slag om onze opdrachtgevers zo snel mogelijk te helpen bij het professionaliseren van het videogesprek.

Focus op het videogesprek

We hebben een hele simpele focus: communicatie via video. Niets meer en niets minder. Daarom zijn we ook experts geworden.

 

Altijd op maat

We zijn sterk om ons te verplaatsen in de context van de organisatie. En passen onze dienstverlening hierop aan. Hier geen one-size-fits-all.

Over GoGrapefruit werkwijze

Wij staan voor persoonlijk contact

Wij helpen organisaties bij het realiseren van persoonlijk contact op afstand. In een tijd waarin alles digitaal wordt, maken we daar het verschil. Persoonlijk contact is ook onze kracht in afstemming met onze klanten. We laten je het graag ervaren.

Onze klanten

Waar wij met veel plezier voor werken

Wij hebben het voorrecht om met enkele mooie organisaties samen te werken. Zowel groot als klein. In de financiële sector maar in toenemende ook daar buiten. Want video communicatie is van waarde in elke sector.

Met ons aan de slag om je communicatie via video te professionaliseren?

Laat het ons weten!