Videogesprek Werkplek

Een professioneel uitstraling op beeld voor gesprekken op afstand

Optimaal beeld en geluid

Inmiddels heeft iedereen eens een gesprek via video gevoerd. En grote kans dat je ook heb meegemaakt dat een gesprekspartner onduidelijk of onprofessioneel in beeld kwam. Vaak komt dit doordat we hier onvoldoende over nadenken. Terwijl hoe jij overkomt en de omgeving waarin je zit, wel het visitekaartje van je organisatie is.

Gelukkig kun je er veel aan doen om beter in beeld te komen. Zo zou je kunnen nadenken over verlichting, geluid, achtergrond, positie van de camera etc. En daarbij helpen wij graag. Wij leveren advies en installatie van zogenaamde videogesprek werkplekken. Bijvoorbeeld om  bestaande werkplekken geschikt te maken voor video. Of een gehele nieuwe ruimte te realiseren. Niet alleen zorgt dit voor een optimaal plaatje naar bijvoorbeeld je klanten, het zorgt er ook voor dat je je medewerkers goed faciliteert.  

 

Waarom een videogesprek werkplek?

OnZE VIDEOgesprek WERKPLEKKEN

Onze basis videowerkplek. Ideaal om mee te beginnen. Bijvoorbeeld voor een experiment of een pilot. Met enkele aanpassingen aan een bestaande werkplek kunnen professioneel videogesprekken worden gevoerd. Deze werkplek leveren wij inclusief een professionele achtergronddoek in een eigen design, een HD webcam,  speaker / microfoon en LED studioverlichting. Natuurlijk installeren wij deze op locatie en doen we een korte uitleg voor de toekomstige gebruikers. 

Videogesprek

BASIS WerKPLEK
1.599 Vanaf prijs
  •  

Oogcontact in een videogesprek. Dat kan best lastig zijn. Met de EyeContact is deze uitdaging echter verleden tijd. Oogcontact maken wordt weer net zo eenvoudig en vertrouwd als tijdens een regulier gesprek in een spreekkamer. Dat komt omdat het kijken naar de monitor bij EyeContact gecombineerd wordt met het kijken naar de camera. Met als gevolg dat je écht oogcontact kunt maken met je gesprekspartner. Meer info over EyeContact

EyeContact monitor | GoGrapefruit

Videogesprek

OOgcontact MONITOR
1.599 Vanaf prijs
  •  

En natuurlijk bieden we veel maatwerk. Want elke organisatie is anders en stelt andere eisen. Wij kijken graag mee wat er nodig is. Hierbij beginnen we bij de huidige situatie. Zo is het belangrijk wat de impact van licht en geluid is. De huidige situatie leggen we dan naast de beleving die we willen bereiken. Daaruit volgt een logisch advies en voorstel hoe we dit zouden kunnen realiseren. Zie onze klantcases.

Videogesprek

Maatwerk WERKPLEK
In overleg
  •  

Wij hebben bijna alle antwoorden

Dus stel je vraag over onze werkplekken

Wil je echt goed in beeld komen en duidelijk te verstaan zijn bij je gesprekspartner, dan moet je je werkplek wel iets aanpassen voor video. Het hoeft misschien niet zo professioneel als televisie studio, maar veel aspecten zijn natuurlijk wel hetzelfde. Je kunt het zo goed maken als nodig. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de eisen die jij of je organisatie stelt aan bijvoorbeeld een videogesprek met een klant.

Voor een thuiswerkplek of een ‘on the road’ oplossing is een laptop met webcam een prima situatie. Echter op kantoor kun je en wil je meer kwaliteit en comfort bieden. Zo weet je altijd dat het beeld dat je uitzend voldoet aan de verwachtingen.

Natuurlijk. Op ons kantoor in Naarden hebben we diverse opstellingen en kunnen we je meenemen in de verschillende mogelijkheden. Of we plannen een videogesprek waarin je zelf een goede beleving kunt ervaren. Tenslotte is er nog de optie voor een proefopstelling op eigen kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden.

In de meeste ruimtes is het mogelijk om een goed videogesprek te voeren. Er zijn natuurlijk een aantal aspecten die de kwaliteit van het gesprek verbeteren. Denk aan lichtinval en geluid. Wordt er ook gebruik gemaakt van een achtergronddoek, dan zijn er ook minimale afmetingen (2,50 x 2,50m) per werkplek of ruimte.

Onze toegevoegde waarde zit vooral in de installatie. Wij hebben de expertise om de hardware neer te zetten, aan te sluiten en in te stellen zodat je optimaal in beeld komt. Komt een beeldscherm of een webcam van een interne IT leverancier, geen enkel probleem.

Onze standaard garantietermijn is 1 jaar op onze hardware en installatie. Wordt alles normaal gebruikt en gaat er iets kapot, dan zullen we dit zo snel mogelijk repareren. Bekijk ook onze algemene voorwaarden. 

Videogesprek Werkplek aanvragen

Je kunt direct een videogesprek aanvragen. Maar  heb je eerst nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Of plan online zelf een kennismaking.
 

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!