Videogesprek Werkplek

Een professioneel uitstraling op beeld voor gesprekken op afstand

Optimaal beeld en geluid

Inmiddels heeft iedereen eens een gesprek via video gevoerd. En grote kans dat je ook heb meegemaakt dat een gesprekspartner onduidelijk of onprofessioneel in beeld kwam. Vaak komt dit doordat we hier onvoldoende over nadenken. Terwijl hoe jij overkomt en de omgeving waarin je zit, wel het visitekaartje van je organisatie is.

Gelukkig kun je er veel aan doen om beter in beeld te komen. Zo zou je kunnen nadenken over verlichting, geluid, achtergrond, positie van de camera etc. En daarbij helpen wij graag. Wij leveren advies en installatie van zogenaamde videogesprek werkplekken. Bijvoorbeeld om  bestaande werkplekken geschikt te maken voor video. Of een gehele nieuwe ruimte te realiseren. Niet alleen zorgt dit voor een optimaal plaatje naar bijvoorbeeld je klanten, het zorgt er ook voor dat je je medewerkers goed faciliteert.  

 

GoGrapefruit | Video werkplek

Persoonlijk door oogcontact

EyeContact monitor | GoGrapefruit

Oogcontact in een videogesprek. Dat kan best lastig zijn. Met de EyeContact is deze uitdaging echter verleden tijd. Oogcontact maken wordt weer net zo eenvoudig en vertrouwd als tijdens een regulier gesprek in een spreekkamer. Dat komt omdat het kijken naar de monitor bij EyeContact gecombineerd wordt met het kijken naar de camera. Met als gevolg dat je écht oogcontact kunt maken met je gesprekspartner. Meer info over EyeContact

Wij hebben bijna alle antwoorden

Dus stel je vraag over onze werkplekken

Wil je echt goed in beeld komen en duidelijk te verstaan zijn bij je gesprekspartner, dan moet je je werkplek wel iets aanpassen voor video. Het hoeft misschien niet zo professioneel als televisie studio, maar veel aspecten zijn natuurlijk wel hetzelfde. Je kunt het zo goed maken als nodig. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de eisen die jij of je organisatie stelt aan bijvoorbeeld een videogesprek met een klant.

Voor een thuiswerkplek of een ‘on the road’ oplossing is een laptop met webcam een prima situatie. Echter op kantoor kun je en wil je meer kwaliteit en comfort bieden. Zo weet je altijd dat het beeld dat je uitzend voldoet aan de verwachtingen.

Natuurlijk. Op ons kantoor in Naarden hebben we diverse opstellingen en kunnen we je meenemen in de verschillende mogelijkheden. Of we plannen een videogesprek waarin je zelf een goede beleving kunt ervaren. Tenslotte is er nog de optie voor een proefopstelling op eigen kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden.

In de meeste ruimtes is het mogelijk om een goed videogesprek te voeren. Er zijn natuurlijk een aantal aspecten die de kwaliteit van het gesprek verbeteren. Denk aan lichtinval en geluid. Wordt er ook gebruik gemaakt van een achtergronddoek, dan zijn er ook minimale afmetingen (2,50 x 2,50m) per werkplek of ruimte.

Onze toegevoegde waarde zit vooral in de installatie. Wij hebben de expertise om de hardware neer te zetten, aan te sluiten en in te stellen zodat je optimaal in beeld komt. Komt een beeldscherm of een webcam van een interne IT leverancier, geen enkel probleem.

Onze standaard garantietermijn is 1 jaar op onze hardware en installatie. Wordt alles normaal gebruikt en gaat er iets kapot, dan zullen we dit zo snel mogelijk repareren. Bekijk ook onze algemene voorwaarden. 

Neem contact op via mail, telefoon, chat of plan zelf een afspraak in. Aan jou de keuze

Meer informatie over hoe je professioneel je werkplekken kunt aanpassen voor video

We zijn op alle mogelijk manieren bereikbaar. Zijn we niet online, dan reageren we natuurlijk zo snel mogelijk. 

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!