Training Videogesprek Presenteren

Presenteren en schermdelen met maximale impact. Tijdens een gesprek op afstand.

NIVEAU

Gevorderd
Expert

VORM

Online
Fysiek

Taal

Nederlands
Engels

Prijs

Vanaf €175

deelnemers

6-8

Overzicht training

In de Training Videogesprek Presenteren zoomen we in op hoe je maximaal in beeld komt. En kijken we naar hoe je binnen dat kader het effect van jezelf en van die van je presentatie vergroot. Hoe vertel je bijvoorbeeld een overtuigend verhaal (pitch) aan je gesprekspartner. En wat is daarbij het effect van lichaamstaal en stemgebruik. Dit en nog veel meer zit verpakt in deze training. Samen gaan we op zoek naar de WOW factor.

Doelstellingen van deze training

DOELGROEP TRAINING

Deze Training Videogesprek Presenteren is bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het presenteren tijdens een persoonlijk videogesprek.  Bijvoorbeeld tijdens salesgesprekken met klanten, kennismakingsgesprekken met prospects of onderhoud met bestaande klanten en leveranciers.

Let op, zoek je een training waarbij de focus ligt op presentatie vaardigheden tijden een online overleg (meerdere deelnemers)? Bekijk dan onze training Videovergaderen Presenteren.

Play Video

Programma van de training

Als je weet wat er anders is dan wordt het een stuk eenvoudiger om te zorgen dat je videogesprek wint aan kwaliteit. De module Alles is Anders gaat in op het maken van persoonlijk contact en de manier waarop je de basis legt voor een goed gesprek. En vanuit die basis ga je werken aan jouw persoonlijke presentatie skills.
Oogcontact, handen, stem en zithouding, vier belangrijke ingrediënten waarmee je een allerdaags videogesprek om kan toveren tot een videogesprek met meer beleving en energie. Onze videogesprek presentatie trainers zetten in deze module alles op alles om het best uit jouw preformance te halen.
Wat draag je wel of beter gezegd wat draag je niet. Een korte maar wel bijzonder leerzame module waarbij aan de hand van praktische voorbeelden het onderwerp styling handen en voeten krijgt.
In deze module laten we zien hoe je een presentatie kunt delen en tegelijkertijd contact houdt met je gesprekspartner. Hier gaat het om het soepel werken met de techniek in combinatie met je persoonlijke presentatie vaardigheden. Opzoek naar de next level.
Het wordt pas echt wanneer je gaat oefenen. Pas dan ervaar je echt wat de bijdrage is van de verschillende vaardigheden. Dit oefenen bieden we vaak aan in de vorm van een break-out room, zodat je in een kleiner groepje een videogesprek kunt oefenen. Afhankelijk van de trainingsvorm is dat een oefengesprek met een andere deelnemer, de trainer of zelfs met een acteur op afstand. Lights, camera, action!
Onze presentatietrainers gaan je tijdens deze afsluitende module uitdagen om alles uit de kast te halen om een krachtige online presentatie te laten zien. En als dat al niet genoeg is vragen we de deelnemers om via een observatie opdracht scherp te zijn op de inzet van bepaalde vaardigheden. Puntjes op de i.

Kosten van de training VIDEOGESPREK PRESENTEREN

Videogesprek training

Online | drie uur
175 Per deelnemer
  •  
Nieuw

Videogesprek training

Op locatie | 1 dag
399 Per deelnemer
  •  

KLAAR OM AAN TE VRAGEN?

Weet je voldoende en wil je de training Videogesprek Presenteren aanvragen voor jezelf of je organisatie? Vul dan ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ErvARINGEN VAN DEELNEMERS

Heb je een vraag over onze training?

Check onze veelgestelde vragen

Je kunt een training aanvragen door op de knop ‘Training Aanvragen’ te klikken en het formulier in te vullen. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

Let op: we bieden vooralsnog geen open inschrijving aan voor onze trainingen. Wil je toch graag een training volgen, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Er geldt geen verplichte vooropleiding, wel kijken we naar je ervaring. Deze wordt meegenomen bij het samenstellen van de groepen.

Tijdens de fysieke training is er veel meer ruimte om te oefenen en te werken aan je persoonlijke skills. Daarnaast is er meer ruimte om vaardigheden uitgebreider te behandelen. Maar welke vorm je ook kiest, wij zorgen dat de beschikbare tijd maximaal wordt benut.

Het mooie aan onze videogesprektrainingen is dat ze niet branche specifiek zijn. Uiteraard houden we waarmogelijk wel rekening met branches of sectoren om te zorgen dat ons verhaal goed aansluit bij de belevingswereld van de deelnemers.

De voorbereiding verschilt per training. Voorafgaand aan de training ontvang je van ons altijd informatie over de training en de eventuele voorbereiding. Dit kan bijvoorbeeld het invullen van een vragenlijst zijn, maar ook een opdracht om een video op te nemen.

Na de aanvraag zijn we meestal in staat om binnen 2 tot 4 weken een training voor jouw organisatie te facilteren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe snel we samen alles goed kunnen afstemmen.

Ja dat kan! We hebben veel ervaring met het inrichten van programma’s en het integreren van onze trainingen in bestaande programma’s. Zo kunnen onze training ook eenvoudig worden gecombineerd met een e-learning of een coaching sessie. Uiteraard is dit altijd maatwerk. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!