Succesvol salesgesprekken voeren via video

Voor een professioneel en overtuigend salesgesprek

Videogesprekken in de financiële sector

NIVEAU

Beginners

VORM

eLearning
Live Trainingssessie

Taal

Nederlands

Prijs

Vanaf €99

Overzicht training

Als adviseur ga er steeds vaker mee te krijgen, een salesgesprek via video. Het verkopen van een product of dienst op afstand. En die afstand die voel je. Net als de impact van de camera. Kun je nog wel voldoende inspelen op de behoefte van de klant als je hem via een beeldscherm ziet. Gaat dit effect hebben op het aantal verkopen dat je voert en de tevredenheid van je klanten?

Logische vragen waar elke adviseur en sales medewerker momenteel mee te maken heeft. Het goede nieuws is dat je ook online prima dit type gesprekken kunt voeren zonder dat dit afbreuk doet aan je voorstel. Het slechte nieuws is dat dit wel wat oefening vraagt. De vaardigheden die je al hebt opgedaan werken lang niet altijd goed in een videogesprek. En precies daar gaan we in deze training mee aan de slag. We helpen je om ook online dezelfde doelstellingen te realiseren bij het voeren van salesgesprekken.

Na het volgen van deze training:

DEZE TRAINING IS VOOR:

Iedereen die regelmatig online commerciële klantgesprekken voert. Of wil gaan doen. Denk aan financiële  adviseurs, sales medewerkers en relatiemanagers. Voor deze training is ervaring met het voeren van salesgesprekken via video niet noodzakelijk. Wel heb je al ervaring met het voeren van salesgesprekken.

Aanvragen training

eLearningTrain zelf je vaardigheden

99

/persoon

Bij een eLearning kun je je vaardigheden ontwikkelen waar en wanneer jij wil. En met een tempo dat goed bij je past. De training staat drie maanden voor je beschikbaar op ons trainingsplatform. Na afronding van de training ontvang je een certificaat.

eLearning + live trainingsessieCombinatie van zelf doen en feedback van onze experts

175

/persoon

Bij deze training vul je de eLearning aan met een live training sessie van twee uur via Zoom of Teams. In kleine groepjes ga je onder begeleiding van onze experts aan de slag met de vaardigheden uit de eLearning. Je ontvangt persoonlijke feedback en tips. En natuurlijk na afsluiting een certificaat.

ErvARINGEN VAN DEELNEMERS

Heb je eerst nog een vraag over deze training?

Check onze veelgestelde vragen

Je kunt een training aanvragen door op de knop ‘Training Aanvragen’ te klikken en het formulier in te vullen. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

We hebben onze trainingen ingedeeld in beginner en gevorderd (pro). Voor al onze beginner trainingen is geen enkele ervaring of opleiding nodig. Iedereen kan logischerwijs deelnemen. Dat is anders bij onze trainingen voor gevorderden. Deze trainingen bouwen vaak voor op een kennis of vaardigheid die al aanwezig is bij de deelnemers. Dit kan een training zijn die je al eerder hebt gevolgd over het onderwerp of je hebt in de praktijk al veel ervaring opgedaan met het voeren van gesprekken via video. Twijfel je over je ervaring voor deze vaardigheden? Stem dit dan even met ons af. We helpen graag.

 

De meeste van onze trainingen zijn toepasbaar voor elk sector of type organisatie. Veel van de vaardigheden zijn namelijk generiek. De toepassing van de vaardigheden kan natuurlijk wel verschillen. In onze live trainingssessie zullen we waar mogelijk oefeningen en scenario’s gebruiken die aansluiten bij de realiteit van de organisatie waarvoor je werkt.

We hebben daarnaast ook enkele trainingen die wel gericht zijn op een specifieke sector. Bijvoorbeeld voor de zorg of het onderwijs. Deze vind je terug in ons trainingsaanbod.

Om de eLearning te volgen ontvang je van ons toegang tot ons online trainingsplatform. Het is handig om hiervoor een computer tot je beschikking te hebben met een recente browser en een vlotte internetverbinding. We adviseren je altijd om op een rustige plek te gaan zitten en eventueel een koptelefoon te gebruiken.

Voor de live trainingssessies werken we meestal met Teams of Zoom. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Heb je nog geen Teams of Zoom, dan kun je deze vooraf downloaden. Of je maakt gebruik van de webversie van de applicatie. Deze werkt in elke recente browser. Ook hier is een snelle internetverbinding en een koptelefoon handig.

De eLearning die we aanbieden is een training die jij zelf geheel online volgt. Na aanmelding ontvang je toegang tot ons trainingsplatform en staat de training voor je klaar. De training bestaat uit verschillende  modules, lessen en opdrachten die je zelf doorloopt.

De live trainingssessie is een aanvulling op de eLearning. In deze online sessie van 2 uur ga je onder begeleiding van een trainer daadwerkelijk oefenen met de vaardigheden. Je ontvangt persoonlijke feedback en tips op hoe je de geleerde vaardigheden optimaal in kunt zetten.

 

 

Ja dat kan zeker! We hebben veel ervaring met het inrichten van programma’s en het integreren van onze trainingen in bestaande programma’s van organisaties. Vraag ons naar alle mogelijkheden voor maatwerk.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!