Succesvol salesgesprekken voeren via video

Voor een professioneel en overtuigend salesgesprek

Videogesprekken in de financiële sector

NIVEAU

Beginners

VORM

eLearning
Live Trainingssessie

Taal

Nederlands

Prijs

Vanaf €99

Overzicht training

Als adviseur ga er steeds vaker mee te krijgen, een salesgesprek via video. Het verkopen van een product of dienst op afstand. En die afstand die voel je. Net als de impact van de camera. Kun je nog wel voldoende inspelen op de behoefte van de klant als je hem via een beeldscherm ziet. Gaat dit effect hebben op het aantal verkopen dat je voert en de tevredenheid van je klanten?

Logische vragen waar elke adviseur en sales medewerker momenteel mee te maken heeft. Het goede nieuws is dat je ook online prima dit type gesprekken kunt voeren zonder dat dit afbreuk doet aan je voorstel. Het slechte nieuws is dat dit wel wat oefening vraagt. De vaardigheden die je al hebt opgedaan werken lang niet altijd goed in een videogesprek. En precies daar gaan we in deze training mee aan de slag. We helpen je om ook online dezelfde doelstellingen te realiseren bij het voeren van salesgesprekken.

Na het volgen van deze training:

DEZE TRAINING IS VOOR:

Iedereen die regelmatig online commerciële klantgesprekken voert. Of wil gaan doen. Denk aan financiële  adviseurs, sales medewerkers en relatiemanagers. Voor deze training is ervaring met het voeren van salesgesprekken via video niet noodzakelijk. Wel heb je al ervaring met het voeren van salesgesprekken.

Aanvragen training