Online gespreksvoering in het onderwijs

Voor een persoonlijk gesprek op afstand

Of je nu als leerkracht voor de klas staat of als directie verantwoordelijk bent, onderwijs bieden is niet zo eenvoudig als dat ouders dat vaak denken. Daarnaast bestaat onderwijs uit meer dan alleen voor de klas staan. Het gaat bijvoorbeeld ook over het maken van contacten en het efficiënt en zorgvuldig voeren van gesprekken met ouders en/of externen. Al met al een behoorlijke klus. COVID-19 heeft het niet makkelijker op gemaakt.

Hoe zorg ik ervoor dat ik online net zoveel effect heb als offline? Weet ik als leerkracht / directie voldoende om de online wereld in het onderwijs optimaal te benutten? 

Videogesprek in het onderwijs
10 minuten

De uitdaging van het videogesprek in het onderwijs

Succesvol contact begint bij een goede relatie en begrip. Ook online.

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen hebben wij speciaal voor het basisonderwijs verschillende korte online trainingen ontwikkeld. Trainingen waarmee je direct jouw online impact kan vergroten. Met handige tips & tricks die contact met ouders, kinderen en externe partijen makkelijker, efficiënter en leuker maken.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact met ons op over onze videogesprek trainingen voor het onderwijs

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Stuur een bericht of gebruik de chat linksonder. We reageren zo snel mogelijk.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!

Contact | GoGrapefruit Videogesprek Experts