Gesprekken via video in de financiële sector

Elk videogesprek een waardevolle klantbeleving

Sinds COVID-19 is het videogesprek stormachtig gegroeid. In de financiële sector wordt contact op afstand echter al langer succesvol toegepast. Simpelweg omdat klanten waarde hechten aan persoonlijke contact maar niet altijd in de gelegenheid zijn om naar kantoor te komen. 

Het aanbieden van een videogesprek is echter niet langer een onderscheidend vermogen. Het is de norm. Dus logische vervolgstap is kwaliteit. Kwaliteit in de vaardigheden van de financiële adviseurs om van elk videogesprek een waardevolle klantbeleving te maken. 

Banken en verzekeraars zijn al langer succesvol met video in klantcontact. Het videogesprek is echter niet langer een onderscheid vermogen. Het is nu  tijd om de kwaliteit van de videogesprekken te verhogen.  

Videogesprekken in de financiële sector

Het belang van echt persoonlijk contact.

Een gesprek via video moet geen slecht kopie zijn van een fysiek gesprek, het moet juist een eigen format zijn waarbij de vaardigheden van de adviseurs en eigenschappen van het kanaal optimaal worden gebruikt.

Dit gaat over het werken met de techniek, over contact maken op afstand en luisteren. Maar ook over presentatie- en gespreksvaardigheden.

Wij weten hoe je de kwaliteit van gesprekken via video kunt verhogen. Al sinds 2017 zijn wij de aangewezen partij voor training en coaching op het gebied van gesprekken via video. Bekijk ook onze cases voor onder andere ABN AMRO en Rabobank

Onze trainingen voor de financiële sector

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact met ons op over onze videogesprek trainingen voor de financiële sector

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Stuur een bericht of gebruik de chat linksonder. We reageren zo snel mogelijk.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!

Contact | GoGrapefruit Videogesprek Experts