eLearning

Onze online modules boordevol met videogesprek vaardigheden

Effectief en efficiënt

Of het nu gaat om het persoonlijk maken van een videogesprek of het organiseren van een efficiënte videovergaderingen, een eLearning kan enorm bijdragen in het leerproces. 

Het grote voordeel van eLearning is dat deelnemers op elke plek en op elk moment de training kunnen volgen. Effectief en erg efficiënt. Het werkt perfect om de theorie van vaardigheden toe te kunnen lichten. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een daadwerkelijk (online) trainingssessie. In die sessie hoeft dan minder tijd besteedt te worden aan de theorie en kan er veel meer met de vaardigheden worden geoefend. 

modules elearning
elearning gograpefruit

Interactief en op maat

In onze eLearning modules nemen we deelnemers op een interactieve manier mee in de vaardigheden om via video te kunnen communiceren. De theorie wordt steeds ondersteund met korte video’s waarin onze trainers extra de diepte in gaan of een voorbeeld geven. Elke eLearning wordt afgesloten met korte quiz. 

Hoewel er generieke GoGrapefruit eLearnings zijn, ontwikkelen we meestal een aangepaste versie per organisatie. Simpelweg omdat de eLearning goed moet aansluiten bij de praktijk van de deelnemers. En die is natuurlijk steeds verschillend. Denk aan de tooling die gebruikt wordt of het type gesprekken dat wordt gevoerd. 

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!