Coaching

Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling met een videogesprek coaching

Persoonlijke coaching

Coaching is een effectieve manier om persoonlijke en professionele ontwikkeling te bereiken. Met betere individuele prestaties als resultaat. 

En coaching is zeker geen overbodige luxe bij het ontwikkelen van communicatie- en presentatievaardigheden voor video. Deze heb je in een gesprek op afstand extra hard nodig om het gesprek soepel te laten verlopen. In onze training leggen we de basis, maar in een coaching is er de tijd en ruimte om echt in te gaan op jouw persoonlijke prestatie. Want jouw vaardigheden zijn uniek. Dus ook hoe jij je videogesprek voert. Onze coach helpt je met concrete tips voor een beter gesprek. 

Focus op video

Onze coaches richten zich maar op één onderwerp: communicatie via video. Dat klinkt heel smal, maar eigenlijk is het heel breed. Of het nu gaat om een 1-op-1 gesprek met een klant of een patiënt. Of het gaat om een online overleg. Onze coaches helpen je dit soort gesprekken beter te maken.

Onze coaching gesprekken vinden ook altijd plaats via video. Niet alleen omdat dit efficiënt is, maar ook de perfecte leeromgeving voor het ontwikkelen van je video vaardigheden. 

Echte videogesprek experts

Onze coaches

Al onze coaches kunnen je helpen bij het professionaliseren van je videogesprek. Maar ze hebben ook hun eigen expertises. Zo is Fabienne sterk in het verbeteren van je presentatie voor de camera. En is Laurens sterk in het soepel laten lopen van de communicatie tijdens een gesprek op afstand. Geef dus altijd vooraf aan waar je je op wil focussen, dan zoeken wij de beste coach.

Benieuwd naar wie wij zijn, wat we kunnen en hoe dit jou kan helpen. Plan dan nu een kennismaking. Uiteraard via videogesprek.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!