Onze trainingen

Ontwikkel je vaardigheden voor persoonlijke en professionele communicatie op afstand

Videogesprek | Pro

Productieve personeelsgesprekken voeren via video

Deze videotraining geeft je inzicht in de specifieke vaardigheden die je nodig hebt om op een effectieve, veilige en een plezierige manier een gesprek te voeren met jouw medewerkers via video.

Onderwijs | Basis

Effectief oudergesprekken voeren via video

Aan de slag met effectieve 10 minuten gesprekken via video. We gaan de diepte in op hoe je in de korte tijd een maximaal resultaat kunt halen. Voor jezelf, ouders en de leerlingen.

VIDEOGESPREK | BASIS

Succesvol salesgesprekken voeren via video

Als adviseur of verkoopmedewerker ga er steeds vaker mee te krijgen, een salesgesprek via video. In deze training helpen we je om deze gesprekken ook online succesvol te kunnen voeren.

VIDEOGESPREK | BASIS

Klantgericht servicegesprekken voeren via video

Als service of support medewerkers zul je ook klanten via video moeten ondersteunen. Dat heeft voordelen, maar is ook wel even anders. In deze training leer hoe je klantgerichte servicegesprekken via video kunt voeren.

TECHNIEK | BASIS

Online gesprekken voeren via Zoom

Ontdek wat er allemaal mogelijk is met Zoom om professioneel en efficiënt gesprekken te voeren via video. We gaan aan de slag met de belangrijkste functionaliteiten die dit platform te bieden heeft.

TECHNIEK | BASIS

Online samenwerken via Teams

Ben je nog niet helemaal thuis in Microsoft Teams? In deze training leren we je graag hoe je optimaal kunt samenwerken met je collega's en professioneel videogesprekken kunt voeren met Teams.

Basis = geen ervaring of vooropleiding noodzakelijk
Pro = ervaring met het voeren  van  videogesprekken handig 

Over onze trainingen

Wij zijn de meest toonaangevende aanbieder op het gebied van trainingen gericht op persoonlijke en professionele communicatie via video.

Wij hebben inmiddels al meer dan 1.200 medewerkers van verschillende organisaties in onze trainingslokalen mogen ontvangen. Soms online, soms offline en soms bij de opdrachtgever op locatie.

Dit is mede te danken aan ons specialistische aanbod en vakkundige trainers.

Gemaakt voor maatwerk

De trainingen die wij aanbieden kennen een standaard programma. Deze is voor veel organisaties al zeer toereikend. Maar onze trainingen zijn uitermate flexibel qua opbouw en kunnen eenvoudig aangepast worden op elke situatie of organisatie.

Ook kunnen de training  modules als onderdelen in een programma worden gegoten. Bijvoorbeeld voor een leergang van een langere periode waarin de deelnemers zich stap voor stap kunnen ontwikkelen. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor onze training en coaching

Onze sterke punten

Kennis en vaardigheden
92%
Praktijk en oefenen
89%
Praktijk / organisatie focus
96%
Sfeer tijdens de training
98%

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!