Strategische Workshop
'We moeten praten'

Welke kansen biedt videocommunicatie voor je dienstverlening? En hoe implementeer je ze?

'We moeten praten'

Bij GoGrapfruit maken we van communicatie praten. Wij geloven in de kracht van communicatie en volgen daarin de menselijke maat.  Hier in kennen we de hobbels en obstakels door hier juist gebruik van de maken maken we ruimte voor echt contact. Zo creëren we kansen en maken we van de kaders het onderscheidende vermogen. 
Met deze kennis en ervaring hebben wij samen met andere professionals op het gebied van media en communicatie een strategische workshop ontwikkeld: “We moeten praten“. Hierin gaan we samen onderzoeken welke kansen er zijn voor online video communicatie in jouw organisatie en hoe we deze concreet te kunnen implementeren in de dagelijkse gang van zaken.
Strategie GoGrapefruit Videogesprek Experts

Wie zijn wij?

Online communicatie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door de snelle technische vooruitgang en de maatschappelijke ontwikkelingen is het van belang om deze vorm van contact meer dan serieus te gaan nemen in uw merk en bedrijfsvoering. GoGrapfruit is al sinds 2017 gespecialiseerd in het voeren van online gesprekken en het implementeren van deze vorm van communicatie binnen bedrijven en organisaties.

Bij GoGrapfruit hebben we altijd het uitgangspunt om nieuw technologie te combineren met de menselijke maat. Hierdoor hebben we vaak niet alleen de manier van communiceren en contact verbeterd maar heeft het geleid tot een verandering in de bedrijfsvoering. Variërend van een nieuwe manier van service verlenen met een video helpdesk tot een totaal nieuwe manier van dienstverlening.

Wat mag je verwachten?

In deze strategische workshop van drie uur gaan we aan de slag met de rol van videocommunicatie in jouw organisatie. Na de sessie heb je inzicht in: 

  • de waarde van het videogesprek voor je merk en organisatie
  • de rol van video in het zowel intern als extern contact
  • waar en hoe video optimaal geïntegreerd kan worden
  • wat video vraagt van bijvoorbeeld HR en IT processen
  • de kansen die video gaat bieden om groei te versnellen

Wat hebben wij nodig?

Raymond | GoGrapefruit

In deze strategische workshop brengen wij onze jarenlange deskundigheid en expertise in op het gebied van succesvol implementeren van video. Daarnaast zorgt onze creatieve strateeg Raymond Oostveen voor het denken in nieuwe mogelijkheden en het doorbreken van bestaande conventies. Want dat is wat er vaak wel nodig is. Kun je als organisatie voorbij de bezwaren en beperkingen kijken van communicatie op afstand om open te staan voor de kansen die video biedt. 

Benieuwd welke rol video voor jouw organisatie kan spelen de komende jaren?

Dan moeten we praten!

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!