Online gespreksvoering in het onderwijs

Voor een persoonlijk gesprek op afstand

Of je nu als leerkracht voor de klas staat of als directie verantwoordelijk bent, onderwijs bieden is niet zo eenvoudig als dat ouders dat vaak denken. Daarnaast bestaat onderwijs uit meer dan alleen voor de klas staan. Het gaat bijvoorbeeld ook over het maken van contacten en het efficiënt en zorgvuldig voeren van gesprekken met ouders en/of externen. Al met al een behoorlijke klus. COVID-19 heeft het niet makkelijker op gemaakt.

Hoe zorg ik ervoor dat ik online net zoveel effect heb als offline? Weet ik als leerkracht / directie voldoende om de online wereld in het onderwijs optimaal te benutten? 

bank

De uitdaging van het videogesprek in het onderwijs

Succesvol contact begint bij een goede relatie en begrip. Ook online.

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen hebben wij speciaal voor het basisonderwijs verschillende korte online trainingen ontwikkeld. Trainingen waarmee je direct jouw online impact kan vergroten. Met handige tips & tricks die contact met ouders, kinderen en externe partijen makkelijker, efficiënter en leuker maken.

Onze trainingen voor het onderwijs

bank

IB-gesprekken via video

Ben je IB’er en wil je je bekwamen in gespreksvoering via video, dan is onze online IB training de manier om dat te bereiken. Onze videogesprek trainers staan klaar om je te helpen.

WEBINAR | ONLINE TRAINING

10 minuten

Online 10 minutengesprekken

10 minuten met meer impact en meer ruimte voor dialoog. 10 minuten waarin aandacht voor het kind en ouders maximaal zijn. Leer van onze expert hoe jij meer impact maakt.

ONLINE TRAINING

Videogesprek Training GoGrapefruit

Online teamoverleg

Tijdens de Videovergaderen training krijgt je inzicht in de specifieke vaardigheden waarmee je het verschil kunt maken tijdens een online teamoverleg. Dat wil jij toch ook?

ELEARNING | WEBINAR | ONLINE TRAINING

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact met ons op over onze videogesprek trainingen voor het basisonderwijs

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Stuur een bericht of gebruik de chat linksonder. We reageren zo snel mogelijk.

Stappen maken met beeldbellen in de zorg?

Laat het ons weten!

Contact | GoGrapefruit Videogesprek Experts