Jouw organisatie VideoFit

Vijfdaagse VideoFit Bootcamp

Je herkent het vast, van die gesprekken via video waarbij je gesprekspartners niet echt zijn best heeft gedaan. Ze komen slecht in beeld, hebben weinig tot geen kennis van de videogesprek-etiquette en in vaardigheden schieten ze behoorlijk te kort. Met als resultaat weinig enthousiasme, geen energie of beleving en nul impact.

In een notendop is dit de reden waarom wij de vijfdaagse VideoFit bootcamp hebben ontwikkeld. Iedereen VideoFit! Ook heel geschikt voor jouw organisatie. Want zeg eens eerlijke, hoe videofit zijn jullie?

VideoFit Bootcamp day 1
VideoFit Bootcamp shot

De uitdaging van het videogesprek in het onderwijs

Wat is VideoFit?

VideoFit is een vijfdaagse bootcamp, die zich geheel online afspeelt via ons trainingsplatform. Vijf dagen lang publiceren we een video per dag. In die video gaat onze VideoFit trainer Anouhk aan de slag met de skills waarmee je als deelnemer meer VideoFit gaat worden.

De dagelijkse video’s worden gecombineerd met korte praktische oefeningen en opdrachten. Niet alleen luisteren, vooral ook doen! 

Door zijn compacte en online vorm is VideoFit Bootcamp uitermate geschikt om bijvoorbeeld als interne activatie campagne in te zetten. Een leuke, effectieve en verrassende manier om de skills voor gesprekken via video onder de aandacht te brengen. Iedereen VideoFit, dus ook jouw organisatie!

Vragen of meer informatie?

Wil je weten hoe wij met VideoFit jouw organisatie kunnen helpen?

Vul dan het contactformulier in, stuur een chatbericht of bel met GoGrapefruit op 06-13991471

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!

Contact | GoGrapefruit Videogesprek Experts