Interim

Vergroot de impact van het videogesprek in jouw organisatie met onze interim diensten

Strategie GoGrapefruit Videogesprek Experts

Vergroot de impact

Videogesprekken voeren met klanten en relaties, de meeste bedrijven en organisaties doen het inmiddels. De waarde van video als kanaal om contact te onderhouden is van dankzij het coronavirus van ‘een handig alternatief’ naar ‘bittere noodzakelijk’ doorgeschoten. Een gekke situatie.

Maar gek of niet, nu de 1,5 meter-samenleving langzaam weer iets meer bewegingsruimte krijgt is het zaak om door te pakken. Want ben je eigenlijk wel tevreden met de manier waarop de videogesprekken nu worden ingezet. Ben je tevreden over de kwaliteit en inhoud van de gesprekken? Heb je de informatievoorzieningen op orde en hoe staat het met de klantreis?

Laat ons helpen

Er ligt geen vast programma en verwacht ook geen vuistdikke rapporten. Onze interim dienstverlening is vooral hands-on, met de spreekwoordelijke poten in de klei.

Zet ons in als projectleider of product owner om te zorgen dat ontwikkelingen snel naar de klant kunnen.

Of kies voor de rol van succes manager en laat ons je helpen het succes en effect van video te vergroten.

Heb je liever een interim trainer? Eentje die je helpt om je inhouse trainings-programma handen en voeten te geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze interim dienstverlening biedt plaats aan veel rollen, met als rode draad uiteraard altijd video.

GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
Marcel | Videogesprek Experts

Benut onze kennis en kunde

Waarom GoGrapefruit Interim?

In de kern is het antwoord op deze vraag simpel. Dat wil je omdat wij dé experts zijn op het gebied van persoonlijke communicatie via video. Door ons in te zetten bespaar je jezelf een hoop tijd, moeite en frustratie. Het benutten van onze kennis en kunde verzekerd je van het maken van echte meters.

Benieuwd naar wie wij zijn, wat we kunnen en hoe dit jou kan helpen. Plan dan nu een kennismaking. Uiteraard via videogesprek.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!