Advies

Advies over succesvolle implementatie van video communicatie met klanten of collega's

Implementatie video is meer dan de aanschaf van een webcam

Als organisatie overweeg je video toe te voegen aan je communicatie voor klanten of collega’s. Maar wat komt daarbij kijken? Ben je er dan met een abonnement op Zoom en de aanschaf van een webcam? Dat kan, maar veel vaker ligt dit iets complexer. Bijvoorbeeld doordat je als organisatie diverse eisen stelt aan de technologie of doordat processen aangepast moeten worden. 

Plus communicatie is mensenwerk, dus vaak zul je ook je medewerkers willen trainen in het voeren van gesprekken op afstand. Implementatie van video is vaak ook een soort veranderingstraject en kan langer duren. Als GoGrapefruit kunnen we je hierbij van advies voorzien. We hebben de kennis en ervaring om er voor te zorgen dat video een succes wordt in jouw organisatie.

Waarom advies van GoGrapefruit?

Wij weten waar het over hebben

Kennis

Het GoGrapefruit team beschikt over alle kennis en vaardigheden om video communicatie succesvol te maken. Voor de organisatie als geheel en voor de medewerker op individueel niveau. 

Wij lopen al even mee

Ervaring

Het implementeren en verbeteren van video communicatie doen we al jaren. Of nu gaat om
1-op-1 gesprekken met klanten of online vergaderingen met collega’s. Wij hebben ervaring met grote en kleine ondernemingen, in veel verschillende sectoren.

Wij denken altijd aan de klant

Persoonlijk

Wij zijn groot en professioneel genoeg om elk organisatie te kunnen helpen, maar klein genoeg om al onze klanten ook echt te (leren) kennen. Persoonlijk contact is een belangrijk waarde. Zowel in de videogesprekken die wij implementeren, als in onze samenwerkingen.

Marcel | Videogesprek Experts

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!