Comfortabel worden met een gesprek via video

Videogesprek Training

Een beeldbel- of videogesprek is nog niet zo eenvoudig. Hoe ga je om met de camera, hoe overbrug je de digitale afstand en hoe maak je een gesprek persoonlijk? Enkele van de vele uitdagingen die er zijn als je via video communiceert met bijvoorbeeld klanten en/of patiënten.

Dit is waar wij in onze videogesprek trainingen mee aan de slag gaan. Ons doel is om te zorgen dat je aan het einde van de training comfortabel bent met het communiceren via een webcam. En dat je weet met welke specifieke vaardigheden je het verschil kunt maken. Vaardigheden waarmee je een gesprek op afstand persoonlijk en dichtbij laat voelen

Een beeldbel- of videogesprek is nog niet zo eenvoudig. Hoe ga je om met de camera, hoe overbrug je de digitale afstand en hoe maak je een gesprek persoonlijk? Leer het in een van onze trainingen.Videogesprek Training GoGrapefruit

Teams, Zoom en meer

Onze trainingen zijn niet afhankelijk van één specifiek platform. Wij kennen ze allemaal. En daarbij ligt onze focus juist meer op de vaardigheden die je nodig hebt om een videogesprek succesvol te maken. Communicatie is immers mensenwerk. 

Uiterst interactief

Ons doel is om elke training aantrekkelijk en plezierig te maken. Of het nu online of op locatie is. Wij wisselen theorie af met interactieve oefeningen, persoonlijke break-outs en meer. Alles voor een maximale leerervaring. 

Voor elke organisatie

We zijn sterk in ons te verplaatsen in de context van de organisatie. En passen onze trainingen hierop aan. Bij ons geen one-size-fits-all.

Goed beoordeeld

Onze trainingen worden met gemiddeld een 8,6 beoordeeld door deelnemers en organisaties. Bekijk hieronder enkele van deze reviews.

Onze enige focus is video

Een training van de echte videogesprek experts

Als GoGrapefruit is het videogesprek onze enige focus. Wij helpen organisaties al sinds 2016 met het professioneel voeren van gesprekken op afstand. Wij weten waar we het over hebben. We zijn niet voor niks de videogesprek experts.

Voor elke deelnemer en organisatie de juiste vorm

Onze videogesprek trainingen

Blended TRAINING
99
  •  

Een combinatie van online training en zelf doen, verdeeld over drie onderdelen: webinar, oefengesprek en intervisie.

Vanaf 99 euro per deelnemer

Online TRAINING
175
  •  

Een interactieve online sessie met maximaal 8 deelnemers. In drie uur zowel de theorie als de praktijk. Inclusief break-out sessies voor nog meer persoonlijke aandacht.

Vanaf 175 euro per deelnemer

Op locatie TRAINING
399
  •  

Wij komen bij jouw organisatie een op-maat videogesprek training verzorgen van 1 of meer dagdelen. In een vertrouwde omgeving voor de deelnemers.

Vanaf 399 euro per deelnemer

Naast bovenstaande drie trainingsvormen, bieden we organisatie ook maatwerk leertrajecten aan. Dit zijn leertrajecten waarbij er vaak sprake is van een combinatie van een e-learning, online training en persoonlijke coachingsmomenten. Vraag ons naar alle mogelijkheden. 

Gemiddelde beoordeling van een 8,6

Ervaringen van deelnemers

Meer informatie of direct een videogesprek training aanvragen

We zijn op alle mogelijk manieren bereikbaar. Je kunt het formulier hier invullen of met onze chatten (zie linksonder). Zijn we  even niet online, dan reageren we natuurlijk zo snel mogelijk. 

Stappen maken in het professioneel voeren van videogesprekken?

Laat het ons weten!

Contact | GoGrapefruit Videogesprek Experts