Beter Beeldbellen in de zorg

Voor een persoonlijk gesprek tussen zorgverlener en patiënt

De ontwikkeling van beeldbellen in de zorg gaat momenteel snel. Covid-19 heeft er voor gezorgd dat vrijwel iedere zorgverlener in Nederland momenteel wel met video bezig is. In eerste instantie met de focus op techniek, maar nu ook steeds vaker met aandacht voor de medewerker die de videogesprekken voert. Want communicatie is en blijft mensenwerk. Als GoGrapefruit trainen en begeleiden wij zorg professionals om beter te kunnen beeldbellen.  Om elke gesprek op afstand echt plezierig en persoonlijk te laten zijn.

Hoe goed de techniek ook is, communicatie is mensenwerk. Als GoGrapefruit begeleiden wij zorg professionals om beter te kunnen beeldbellen.  Om elk gesprek op afstand met een patiënt echt persoonlijk te laten zijn.

BeterDichtbij de techniek, wij de vaardigheden

Samen voor een beter en persoonlijk contact op afstand

BeterDichtbij heeft als doel om met digitale communicatie het contact tussen zorgverlener en patiënt te verbeteren. Onder andere met een berichtenfunctionaliteit voor eenvoudig kort contact, maar ook met Beeldbellen wanneer een gesprek echt nodig is. 

En waar Beterdichtbij de techniek ontwikkelt, zorgen wij voor de vaardigheden bij de zorg professionals om die nieuwe technologie ook goed te kunnen gebruiken. Om elk beeldbelgesprek voor de patiënt persoonlijk en dichtbij te laten voelen. Zo eenvoudig is dat namelijk nog niet. De afstand en de camera hebben veel impact op het verloop en de interactie in het gesprek. Dat is behoorlijk wennen en vraagt om een ontwikkeling van je vaardigheden. En precies daar helpen wij graag bij.

Alles voor een persoonlijk gesprek tussen zorgverlener en patiënt

Diensten voor Beeldbellen in de zorg

OnlineTraining | Onze diensten | GoGrapefruit

Training Beeldbellen in de Zorg

Leer alle vaardigheden voor succesvolle communicatie op afstand. Zowel online als op locatie. Met kleine groepen om een maximaal leereffect te realiseren.

Videogesprek Werkplek | Onze diensten | GoGrapefruit

Coaching Beeldbellen in de zorg

Bespreek je beeldbel uitdagingen in een persoonlijke (online) sessies met onze coaches. Waardevolle persoonlijke feedback die direct toegepast kan worden in gesprekken met patiënten.

Oefengesprekken

Test en bekijk je Beeldbel vaardigheden in een fictief patiënt gesprek met een trainer of acteur.

Advies

Medewerker adoptie en training zijn belangrijk in elke beeldbel project in een zorg organisatie. Wij denken graag mee. 

Interim

Niet alleen denken we graag mee, we werken ook graag mee. Bijvoorbeeld op interim basis als beeldbel expert of trainer.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op voor onze Beeldbellen in de zorg diensten.

We zijn op alle mogelijk manieren bereikbaar. Stuur een bericht of gebruik de chat linksonder. We reageren zo snel mogelijk.

Stappen maken met beeldbellen in de zorg?

Laat het ons weten!

Over ons | GoGrapefruit Videogesprek Experts