Hoe wij werken

Leer ons kennen

GoGrapefruit | Experts in het videogesprekOns verhaal

Ongeveer 2 jaar geleden raakten wij gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden om via live video te kunnen communiceren met klant. Want ondanks dat video al sinds jaar en dag wordt gebruikt om te vergaderen, wordt het nog maar beperkt ingezet voor een goed gesprek met een klant. En dat vinden wij gemiste kans.

In een tijdperk waarin bijna alles digitaal gaat en het aantal ‘echte’ klantcontacten is gedaald naar bijna nul, kan videogesprek de menselijke maat weer terugbrengen in dienstverlening van organisaties. Efficiënt én toch heel persoonlijk. Een win-win situatie voor bedrijf en klant. Maar communiceren via live video is niet altijd even eenvoudig. En dat is waar wij in beeld komen. Met GoGrapefruit hebben we ons tot doel gesteld om organisaties te helpen bij het succesvol voeren van klantgesprekken via video.

En dan niet alleen als het gaat over de techniek, maar juist ook in alle andere aspecten om te komen tot een goed videogesprek. Denk aan training en ontwikkeling van skills van medewerkers. Of ontwerpen van een soepel lopende videogesprek journey. Of een werkplek aangepast op het voeren van videogesprekken.
Over GoGrapefruit

Wij zijn experts in het videogesprek. Wij helpen organisaties bij professionaliseren van videogesprekken met klanten. Digitaal. Persoonlijk. Dichtbij. Wij weten wat ervoor nodig is om het videogesprek succesvol in te zetten voor het voeren van klantgesprekken. Live een videogesprek voeren is namelijk nog niet zo eenvoudig. De camera maakt alles anders. Zowel voor de medewerker als voor de klant. Starten met video, betekent vooral veel leren. Leren hoe je video het beste kan toepassen in jouw dienstverlening, met jouw klanten, met jouw medewerkers. Dat is waar wij als GoGrapefruit kunnen helpen. Bekijk onze diensten die we specifiek voor dit doel hebben ontwikkeld.

Benieuwd waar onze naam vandaan komt? Lees dan het artikel op onze blog: 10 redenen waarom wij GoGrapefruit heten.
Het GoGrapefruit team
De kern van GoGrapefruit zijn wijzelf: Marcel Geurtsen en Erik Idzenga. Oprichters van GoGrapefruit en de allereerste videogesprek experts. Samen hebben we een enorme kennis en ervaring als het gaat om toepassen van video in de meeste uiteenlopende situaties. We stellen ons graag voor:

Marcel Geurtsen

Videogesprek Expert

+31 6 1399 1471


Mijn rijke ervaring op gebied van marketing, video en events maakt dat ik instaat ben om live contact met klanten via video bijzonder te laten voelen. Uiteraard afgestemd op de wensen van de organisatie en passend bij de doelgroep. En altijd met oog voor de WOW factor. Dat is wat GoGrapefruit zo speciaal maakt, de focus en drive om klantcontact via live video waardevol te laten zijn.

Erik Idzenga

Videogesprek Expert

+31 6 19278904


Jarenlange ervaring in het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën. Maar altijd met als doel het verbeteren van de klantbeleving. De customer experience. Binnen GoGrapefruit is dat ook precies wat ik wil blijven doen. Samen met onze klanten ontdekken waar en hoe we het videogesprek het beste kunnen inzetten en daarmee een toegevoegde waarde kunnen creëren voor de consument.