EyeContact

Eenvoudig persoonlijk contact tijdens een videogesprek

Oogcontact via video


Innovatie in het videogesprek


Met EyeContact is deze uitdaging verleden tijd. Oogcontact maken wordt weer net zo eenvoudig en vertrouwd als tijdens een regulier gesprek in een spreekkamer. Dat komt omdat het kijken naar de monitor bij EyeContact gecombineerd wordt met het kijken naar de camera. Met als gevolg dat je écht oogcontact kunt maken met je gesprekspartner.

Dus; wil je persoonlijk contact maken, je verhaal laten landen? Zorg dan voor oogcontact! EyeContact
EyeContact | GoGrapefruit

EyeContact specificaties


De EyeContact is eenvoudig aan je bureau of tafel te bevestigen via een klem. De arm is gasgeveerd en daardoor gemakkelijk op de hoogte van je ogen af te stellen. Cruciaal voor oogcontact is immers dat je gesprekspartner rechts kan aankijken. De EyeContact beschikt over zowel een VGA als een DVI aansluiting. Net als een normaal beeldscherm koppel je deze eenvoudig aan je desktop of laptop. De geïntegreerde HD webcam heeft een USB 2.0 verbinding. Er is optioneel ook een 4K webcam voor een nog hoger niveau beeldkwaliteit. Een USB 3.0 aansluiting op je computer is dan wel noodzakelijk.

De EyeContact is bij GoGrapefruit te bestellen vanaf €1.500,- exclusief BTW. Dit is inclusief 2 jaar garantie met 48 uur on site service. Interesse? Neem even contact met ons op voor meer informatie. Een proefopstelling is ook mogelijk.

HET BELANG VAN OOGCONTACT


Oogcontact is essentieel in het maken van (persoonlijk)contact en bepaald in grote mate de manier waarop het contact ervaren wordt. Oogcontact zorgt voor positieve impact, je krijgt meer aandacht én je boodschap wordt beter ontvangen.

Deze ‘wet’ gaat uiteraard ook op wanneer je via een webcam communiceert. De uitdaging is alleen wel vele malen groter. Dat komt hoofdzakelijk door de positie van de webcam, deze zit namelijk niet op de juiste plek. Want als je tijdens een videogesprek oogcontact wil maken met je gesprekspartner dan moet je in de camera kijken. Maar als je dat doet dan verlies je direct het zicht op je gesprekspartner. De monitor waarop je zijn reactie kan aflezen zit namelijk op een andere hoogte. Het gevolg, een lastige situatie die je dwingt om tussen camera en beeldscherm te bewegen. Onrustig, vermoeiend en heel veel minder persoonlijk.