Onze cases

Enkele voorbeelden van ons werk bij organisaties waar wij mee samenwerken

Professioneel communiceren via Beeldbankieren

ABN AMRO timmert inmiddels al behoorlijk wat jaren aan de weg met hun Beeldbankieren propositie. Het voeren van adviesgesprekken met klanten via een videoverbinding. Ging het in het begin vooral om hypotheken, inmiddels is beeldbankieren voor vrijwel alle klanten en diensten beschikbaar. Als GoGrapefruit helpen wij ABN AMRO bij het ontwikkelen van videogesprek vaardigheden. Door onze trainingen voeren de adviseurs met meer plezier en comfort gesprekken op afstand. Bekijk bijvoorbeeld onze aanpak voor de afdeling
FR & R (Bijzonder Beheer).

Professioneel in beeld bij Financieel Advies

Rabobank is in 2018 begonnen met het grootschalige uitrollen van videogesprek functionaliteit voor haar lokale kantoren in Nederland. Om deze uitrol te ondersteunen schakelde Rabobank de hulp in van de Videogesprek Experts. En dan specifiek op het uitrusten van de lokale kantoren met een professionele werkplek om videogesprekken te kunnen voeren. Duidelijk in beeld, goed verstaanbaar en met de juiste uitstraling. Bekijk hoe GoGrapefruit op tientallen kantoren door heel Nederland een vergaderruimtes omtoverde tot videogesprek studio’s.

Professionele mini studio in "House of Dialogue" Bussum

Dialogue houdt zich bezig met het opleiden en begeleiden van organisaties en mensen in soft skills, leiderschap en samenwerking. Dialogue ziet de vraag naar online trainingen en assessments groeien. Daarmee gaat online dienstverlening een belangrijkere rol spelen in hun dienstverlening. Dialogue ons benadert met de vraag om in hun nieuwe pand “House of Dialogue” in Bussum een spreekkamer in te richten als ‘mini studio’. Die mini studio moet vervolgens de vaste basis worden van waaruit Dialogue online in contact kan staan met haar publiek.

Videocontact in de recruitment sector

Smelt werft, detacheert én ontwikkelt gedreven en professionele talenten in life sciences & health. Gevestigd in Baarn met een team van circa 30 professionals. In deze sector wordt al veel gedaan met video. Graag wil ook Smelt meer gaan doen met video. Niet alleen omdat dit efficiënter kan zijn maar ook om een eigentijds manier van contact te kunnen faciliteren. Denk aan interviews met sollicitanten, gesprekken met opdrachtgevers en het verzorgen van online trainingen. GoGrapefruit begeleidde Smelt bij het implementeren van 1-op-1 videogesprekken, videovergaderen en online trainingen. 

Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen

De NVvA richt zich als beroepsvereniging op de professionalisering en profilering van arbeidsdeskundigen. De vereniging zorgt voor de ontwikkeling van het beroep en geeft kaders voor bewaking van normen en waarden bij de beroepsuitoefening. En nu de adviseur niet langer fysiek aan de keukentafel kan plaatsnemen, maar digitaal aanschuift, is het goed dat aangesloten arbeidsdeskundigen bijgepraat worden op de impact van gesprekken via beeldverbinding.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!