Anouhk Sterken komt GoGrapefruit versterken

Anouhk Sterken | GoGrapefruit
Met ruim vijftien jaar lesgeven als dramadocent en haar expertise als freelance presentatietrainer en auteur van het boek ‘Zeg het’ is Anouhk klaar om naast het freelancen ook te gaan bouwen aan de toekomst van GoGrapefruit.

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

De stap naar GoGrapefruit een logische voor Anouhk ‘video is de toekomst. Thuiswerken valt niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Ook na de Coronacrisis zal een deel van Nederland (deels) thuis blijven werken. We hebben het gemak ervaren en dat stukje willen we niet kwijt. Daarnaast zien veel bedrijven (eindelijk) de potentie van het inzetten van videogesprekken om hun bedrijfsvoering efficiënter te maken. Kortom videogesprekken zijn de toekomst. Ik wil daar een bijdrage aan leveren, en waarom dan niet gelijk bij de marktleider in Nederland? Precies! ‘GoGrapefruit or go home!’

Als auteur van het boek ‘Zeg het’ beschreef ze in een van de hoofdstukken al de do’s en don’t van het thuiswerken en videovergaderen. ‘In het boek raakt ze de oppervlakte van de uitdagingen die videobellen met zich meebrengt. Als onderdeel van het GoGrapefruit-team gaat ze hiermee de diepte in.’ Aldus GoGrapefruit founder Marcel Geurtsen

“We zijn super blij met Anouhk als toevoeging in ons team. GoGrapefruit is aan het groeien! Er staat van alles op stapel voor 2021, hou ons in de gaten!

Meer interessante artikelen

Raymond | GoGrapefruit
Overig

Graag introduceren wij onze creatieve strateeg: Raymond!

Vanaf deze maand maakt ook Raymond Oostveen onderdeel uit van GoGrapefruit. Hij sluit zich aan als een creatief strateeg. Raymond heeft een zeer uitgebreide ervaring in marketing & media. En minstens net zo belangrijk, hij gelooft in de kracht van video. Als geen ander kan hij organisaties laten nadenken over hoe je met video nieuwe waarde kunt creëren voor je klanten. Om Raymond iets beter te leren kennen, stelden we hem drie vragen.

Anouhk Sterken | GoGrapefruit
Overig

Anouhk Sterken komt GoGrapefruit versterken

Met ruim vijftien jaar lesgeven als dramadocent en haar expertise als freelance presentatietrainer en auteur van het boek ‘Zeg het’ is Anouhk klaar om naast het freelancen ook te gaan bouwen aan de toekomst van GoGrapefruit.

Stappen maken in persoonlijk contact op afstand?

Laat het ons weten!