GoGrapefruit en Dialogue bundelen krachten

Samenwerking Dialogue GoGrapefruit
Sinds deze week biedt Dialoque online workshops 'Videogesprek voeren' aan. En deze trainingen worden uitgevoerd door de trainers van GoGrapefruit. Een mooie nieuwe samenwerking die ontstaan is in ons gezamenlijk onderkomen aan de Rijksweg in Naarden.

Deel dit artikel

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Bekijk hier de Online Workshop Videogesprek voeren van Dialogue. Voorlopig zijn er 5 data gepland voor de workshops. De eerste is op 18 augustus. Het programma voor de workshop is natuurlijk afgestemd op de specifieke doelgroep van Dialogue: accountancy, advocatuur, notariaat en HRM. Een doelgroep waar momenteel steeds vaker via video gesprekken worden gevoerd met een relatie of prospect. En het lijkt misschien eenvoudig, maar een soepel loepend gesprek op afstand kan behoorlijk uitdagend zijn. In de workshop laten we je zien welke vaardigheden je hierbij kunnen helpen en gaan we deze ook echt in de praktijk brengen. 

Naast de geplande workshops waarop individueel ingeschreven kan worden, gaan Dialogue en GoGrapefruit ook samenwerken bij maatwerk trainingen en trajecten. 

Als GoGrapefruit zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en een mooie manier om onze dienstverlening ook aan te kunnen bieden aan enkele (voor ons) nieuwe doelgroepen. Wil je meer weten over deze samenwerking of ben je ook geïnteresseerd in onze trainingen? Neem dan even contact met ons op. 

Over Dialogue

Dialogue biedt organisaties en medewerkers advies, coaching, mediation en training. Door mensen in organisaties te ontwikkelen en met elkaar te verbinden, ontstaan gelukkige en gemotiveerde medewerkers, met een groeiende organisatie als resultaat. Dialogue richt zich vooral op hoogopgeleide professionals, zoals advocaten, notarissen, accountants en medisch specialisten. 

Over GoGrapefruit

De Videogesprek Experts van GoGrapefruit helpen organisaties en medewerkers bij het professionaliseren van communicatie via video. Het doel is om een gesprek op afstand toch heel persoonlijk en dichtbij te laten voelen. Om dit te realiseren biedt GoGrapefruit diensten als training, coaching, inrichting werkplekken en advies. Van oorsprong bevinden vele klanten van GoGrapefruit zich in de financiële sector, maar door recente ontwikkelingen is de klantenkring flink uitgebreid in sectoren als health, legal en recruitment.

Meer artikelen