Artikel Nouveau: Goed in beeld

Artikel nouveau Goed in Beeld | GoGrapefruit
Het artikel 'Goed in Beeld' verscheen in editie 7 2020 van Nouveau.Onder andere over het kunnen instellen van filters in applicaties als Zoom en GoToMeeting. Maar ook met enkele praktische tips om succesvol te kunnen videovergaderen.

Deel dit artikel

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Het artikel ‘Goed in Beeld’ verscheen in editie 7 2020 van Nouveau en is geschreven door journaliste Barbelijn Bertram. Het artikel is alleen in print en niet inline verschenen. Zie hieronder een beeld van het gehele artikel.

Input voor het artikel is afkomstig uit een interview met ons, de videogesprek experts. Onder andere over het kunnen instellen van filters in applicaties als Zoom en GoToMeeting. Maar ook met enkele praktische tips om succesvol te kunnen videovergaderen. Bijvoorbeeld om te gesprekken echt eerst te oefenen om te wennen aan de camera. Zeker als je last hebt van cameravrees. Maar ook om goed na te denken over je kledingkeuze tijdens een overleg via video. Draag geen ruitjes of streepjes, felle kleuren en zo min mogelijk sieraden.

Variant op het artikel verschenen eerder al wel online:
10 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE VIDEOVERGADERING
VIDEOBELLEN ALS EEN PROF, ZÓ DOE JE DAT

Meer weten over hoe je goed in beeld komt? Neem dan even contact met ons op. We helpen graag!

 

Meer artikelen