Online Seminar ING ‘Klantgesprek via video’

Donderdag 9 april mochten wij namens ING voor een groep ondernemers een online seminar ‘Klantgesprek via video’ faciliteren. Hoe kan ik een professioneel klantgesprek via video voeren. Een heel actueel onderwerp natuurlijk in de huidige situatie waarin we gedwongen zijn veel vanuit huis te werken.

In het seminar bespreken we wat er nu zo anders is aan het videogesprek ten opzichte van bijvoorbeeld een fysiek gesprek of een telefoongesprek. Bij een videogesprek is er natuurlijk de camera en die maakt alles anders. Het vraagt wel iets van je communicatie en presentatie vaardigheden om een videogesprek soepel te laten verlopen. De afstand die zowel jijzelf als je klant voelt is kleiner te maken. In dit online seminar geven we je een aantal voorbeelden hoe je dit kunt doen. Maar we nemen je ook mee in de voorbereiding op een videogesprek. Hoe richt je je werkplek in en hoe zet je content (slides) in om je verhaal kracht bij te zetten.

Je kunt hier het gehele online seminar ‘Klantgesprek via video’ terugkijken (47 minuten):

45 minuten voor het bespreken wat er allemaal komt kijken bij een professioneel videogesprek is natuurlijk niet veel. Wil je meer weten over videogesprek vaardigheden en daadwerkelijk gaan oefenen, schrijf je dan in voor onze (online) trainingen. Lees hier meer informatie.

Erik Idzenga
Erik Idzenga
Videogesprek Expert @GoGrapefruit Jarenlange ervaring in het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën. Maar altijd met als doel het verbeteren van de klantbeleving. De customer experience. Binnen GoGrapefruit is dat ook precies wat ik wil blijven doen. Samen met onze klanten ontdekken waar en hoe we het videogesprek het beste kunnen inzetten en daarmee een toegevoegde waarde kunnen creëren voor de consument.