Online Seminar ING ‘Klantgesprek via video’

online-seminar-ing-gograpefruit

Deel dit artikel

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Donderdag 9 april mochten wij namens ING voor een groep ondernemers een online seminar ‘Klantgesprek via video’ faciliteren. Hoe kan ik een professioneel klantgesprek via video voeren. Een heel actueel onderwerp natuurlijk in de huidige situatie waarin we gedwongen zijn veel vanuit huis te werken.

In het seminar bespreken we wat er nu zo anders is aan het videogesprek ten opzichte van bijvoorbeeld een fysiek gesprek of een telefoongesprek. Bij een videogesprek is er natuurlijk de camera en die maakt alles anders. Het vraagt wel iets van je communicatie en presentatie vaardigheden om een videogesprek soepel te laten verlopen. De afstand die zowel jijzelf als je klant voelt is kleiner te maken. In dit online seminar geven we je een aantal voorbeelden hoe je dit kunt doen. Maar we nemen je ook mee in de voorbereiding op een videogesprek. Hoe richt je je werkplek in en hoe zet je content (slides) in om je verhaal kracht bij te zetten.

Je kunt hier het gehele online seminar ‘Klantgesprek via video’ terugkijken (47 minuten):

45 minuten voor het bespreken wat er allemaal komt kijken bij een professioneel videogesprek is natuurlijk niet veel. Wil je meer weten over videogesprek vaardigheden en daadwerkelijk gaan oefenen, schrijf je dan in voor onze (online) trainingen. Lees hier meer informatie.

Meer artikelen