2017 het jaar van GoGrapefruit

Deel dit artikel

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Al iets langer liepen we met onze GoGrapefruit plannen in ons hoofd, maar eind 2016 besloten Marcel en ik dat 2017 HET jaar moest gaan worden. En wat voor jaar is 2017 het geweest. Supertrots op wat we bereikt hebben. En dan te bedenken dat het allemaal nog maar het begin is.

#1 Gestart! Een gedurfd begin voor ons beide. We zijn natuurlijk geen 20 meer. En beide begin dit jaar nog met een prima baan bij een meer dan prima werkgever. Maar ook beide met kriebels voor het ondernemerschap. En beide meer dan overtuigd van het idee dat de komende jaren er flink moet worden getimmerd aan het moderniseren van het traditionele adviesgesprek. Vandaag toevallig ook nog volop in het nieuws. Het is daarom ook een beetje nu of nooit. En het is NU geworden. 2017 voor altijd het jaar van de geboorte van GoGrapefruit.

#2 Gave eerste opdrachtgevers als Prospery, ING en Centraal Beheer. Hoe tof is het om, in de vele gesprekken die we al hebben gevoerd, te merken dat we inderdaad iets moois hebben met GoGrapefruit. Dat ons verhaal aanslaat. Dat onze producten, diensten en voorstellen in goede aarde vallen. Natuurlijk is het ook nog zoeken en leren we elke dag. Over een jaar zal GoGrapefruit er zeker weer heel anders uitzien. En zo moet het ook. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke pijlers in het fundament van ons bedrijf.

#3 Van bureau naar kantoor. Begin 2017 begonnen nog met een enkele bureautje bij onze vrienden van 24sessions in Amsterdam. Maar in juli maakten we al de stap naar ons eigen kantoor op het mediapark in Hilversum. We noemen het ook wel liefkozend ons Lab omdat we nog regelmatig zelf experimenteren met onderdelen van onze dienstverlening. Voor nu een prima plek, in een voor ons zeer relevante omgeving. Uit deze mediawereld kunnen we namelijk nog veel leren als het gaat om het creëren van beleving.

#4 Mooie samenwerkingen. 2017 was het ook het jaar waarin we zijn gaan bouwen aan ons netwerk. Zonder partners immers geen GoGrapefruit. In onze opdrachten al zeer prettig samengewerkt met enkele toppers. Zowel freelancers als bedrijven. Hopen dit soort samenwerkingen verder uit te bouwen om samen nog meer mooie klussen te voltooien.

Dank aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan GoGrapefruit. Op naar een gelukkig en gezond 2018!!

Meer artikelen