Hallo? Kunt u mij verstaan?

Hoe efficiënt het instrument ook mag zijn, net als bij andere  communicatie tooling vereist ook het videogesprek discipline en een beetje kennis van de techniek om te zorgen dat een gesprek een goede ervaring wordt.

De heren van tRIP & tYLER hebben enkele van de meest voorkomende situaties in een sketch uitgewerkt. Stukje humor, maar wel eentje waarbij je eenvoudig een meer serieuze VoiceOver kunt bedenken. En niet alleen bij gesprekken met collega’s en leveranciers, maar vooral ook met klanten. Want weet jij bijvoorbeeld hoe je een klant kan helpen als hij geen goede verbinding heeft? Of hoe maak je een klant duidelijk dat hij de microfoon of camera niet aan heeft staan?

Het videogesprek is een prachtig instrument om op afstand een persoonlijk gesprek te voeren maar het vereist meer dan louter een stukje techniek en een webcam.

Ook fan van het videogesprek maar nog niet tevreden met de manier waarop het wordt ingezet? Wil je weten wat er bij jouw organisatie beter kan? Of wil je een vliegende start maken? Maak dan een afspraak voor een quick scan.

 

Marcel Geurtsen
Marcel Geurtsen
Videogesprek Expert @GoGrapefruit Als co-founder van GoGrapefruit is het mijn doel om organisaties te helpen bij de professionalisering van het videogesprek.