VIDEOWERKPLEK

Een mini studio voor het optimale videogesprek


Werkplek van de toekomst


Geoptimaliseerd voor de maximale adviesbelevingDe ontwikkelingen in de werkplek gaan hard. Niet alleen werken we steeds minder op één vaste plek, ook wat we er doen verandert snel. Zo komt er steeds meer focus op online samenwerken met collega's. En als adviseur wil je natuurlijk maximaal beschikbaar zijn voor je klanten. Via chat, video en andere middelen. Dat vraagt flexibiliteit van de werkplek.

GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
HOE GOGRAPEFRUIT KAN HELPEN

Wij hebben inmiddels de nodige ervaring als het gaat om aanpassen van werkplekken voor video. We weten welke keuzes er moeten worden gemaakt en werken samen met partners uit de video en entertainment wereld. Niet voor niks zitten we op het Media Park in Hilversum.

Samen kijken we wat er nodig is. Hierbij kijken we naar de huidige situatie van uw werkplekken. Zo is het belangrijk wat de impact van licht en geluid is. De huidige situatie leggen we dan naast de beleving die we willen realiseren. Daaruit volgt een logisch advies en voorstel hoe we dit zouden kunnen realiseren.
GOGRAPEFRUIT BOX

Op basis van onze inzichten bij klanten is de GoGrapefruit Box ontstaan. Een geavanceerde werkplek volledige ingericht op het voeren van videogesprekken. De box is optimaal aangepast op licht en geluid. Aanwezig technologie is zoveel mogelijk geintegereerd en werkt met één druk op de knop. Je stapt naar binnen, start je laptop en klaar ben je voor het gesprek.

De Box is perfect voor grotere kantoor oppervlaktes waar meer mensen aan het werk zijn. Aan de buitenkant kan hij worden aangepast aan elk gewenst uiterlijk. Zo wordt de innovatie wel heel zichtbaar.

Meer weten over de GoGrapefruit Box? Neem dan even contact op.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:

Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
GoGrapefruit_stock_design_799x533
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.