Adviseren via de webcam, alles is anders!Communiceren via een webcam ga er maar aan staan. Alles is anders! De kwaliteit van adviesgesprekken via webcam wordt bepaald door de wijze waarop de adviseur de klant weet te boeien. Want ook voor een gesprek via webcam geldt dat ruim 90% van de communicatie wordt bepaald door de uitstraling en houding van de adviseur. Alleen is het overbrengen van het verhaal via een webcam vele malen lastiger.

In de 2-daagse videogesprek training van GoGrapefruit zetten we in op het ontwikkelen van de skills van de moderne adviseur. Je leert alles over hoe je een succesvol videogesprek kunt voeren. Download het programma voor meer details.

GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
OVER DE TRAINING


Onze 2-daagse videogesprektraining bestaat uit 4 modules waarin naast techniek en gespreks- en luistervaardigheden ook uitgebreid stil wordt gestaan bij de performance om van een gesprek een beleving te maken. Onze ervaren trainers doen dit op een interactieve manier waarbij theorie afgewisseld wordt met oefeningen, véél oefenen. Alle oefeningen zijn uiteraard maximaal toegespitst op communiceren via webcam.

En het stopt niet bij de 2-daagse training, als onderdeel van de GoGrapefruit videogesprek training ontvang je aanvullend nog een persoonlijke coaching sessie met een van onze trainers. Uiteraard via een webcam.

NA DE TRAINING:

CHECKLIST TRAINING

Voor wie:
  • Adviseurs die via video willen kunnen adviseren en van elk gesprek een beleving willen maken
  • Bijvoorbeeld bankiers, advocaten, accountants, financieel specialisten,
    artsen, etc
Wat bevat training:
  • Twee volledige dagen training
  • Nuttige theorie afgewisseld met veel oefenen
  • Met individuele coaching-on-job gesprekken
  • Online leeromgeving met persoonlijke toegang
  • Levenslange support
Programma:

VEELGESTELDE VRAGEN

1Hoeveel personen kunnen aan de training deelnemen?
Om maximaal resultaat uit onze training te halen werken wij met kleine groepen. Dan bedoelen wij 6 tot 8 personen. Door in kleine groepen te werken kunnen we echt inzoomen op de individuele presentatie voor de camera.
2Wat kost deze training?
Elk videogesprek training die wij organiseren is maatwerk en wordt afgestemd op wensen en eisen van de organisatie. De kosten zijn afhankelijk van de leerdoelen, het aantal adviseurs, de locatie, etc. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.
3Persoonlijke coaching, is dat een vast onderdeel van de training?
Persoonlijk 'on the job' coaching is inderdaad een vast onderdeel van onze videogesprek training. Het draait immers om de individuele ontwikkeling. Uiteraard kunnen wij videogesprek coaching ook als los onderdeel aanbieden, bijvoorbeeld in de vorm waarbij onze trainer/coach eens per kwartaal een werkbezoek doet.
4Kan ik me ook alleen inschrijven voor deze training?
Momenteel organiseren we de training alleen voor bedrijven en organisaties. Er is momenteel geen open inschrijving. Ben je wel geïnteresseerd? Laat het ons natuurlijk wel weten via info@gograpefruit.com.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:

Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit_stock_werkplek_799x533_v2
GoGrapefruit_stock_design_799x533
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.

Natuurlijk! Hoe kom er ik er meer over te weten?

Pssst! Nieuwsgierig naar onze videotraining?

Download dan gewoon ons
Programma Videogesprektraining