TOOLING

Verbeter klantbeleving met innovatieve technologie


Een moderne adviesbeleving


Het begint bij de juiste techniekBij GoGrapefruit zeggen we vaak 'techniek is slechts 10% van het succes van een succesvolle adviesbeleving'. Maar wel een belangrijk startpunt natuurlijk. Technologie stelt de adviseur in staat om betere en meer persoonlijke dienstverlening te bieden. De keuze van de juiste technologie is daarbij wel cruciaal. Wij helpen graag.

Videogesprek technologie is booming


Een belangrijk moment in de advies journey is natuurlijk het adviesgesprek zelf. Steeds vaker bieden organisaties aan klanten de mogelijkheid aan om dit gesprek online te doen: het videogesprek. Videogesprek technologie was al langere tijd beschikbaar. Zo werd Skype al in 2003 geïntroduceerd. De techniek lijkt echter nu pas volwassen.

Dagelijks worden nieuwe tools en features worden geïntroduceerd in de markt. Veel tools hebben nog een focus op interne overleg tussen collega’s en project teams. Een aantal heeft echter ook een duidelijke focus op het voeren van gesprekken met klanten. GoGrapefruit kan je natuurlijk helpen bij deze belangrijke keuze.
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
24sessions_GoGrapefruit
Zoom_GoGrapefruit
Cisco_Webex_GoGrapefruit
Skype_for_Business_GoGrapefruit
GoToMeeting_GoGrapefruit
suitebox_GoGrapefruit
chat_Gograpefruit
Chat maakt adviseur toegankelijk


Naast video kan (tekst) chat een belangrijke rol spelen voor een adviseur. Met name bij het snelle, kortere contact. Een adviseur die via chat toegankelijk is voor een klant, is immers altijd dichtbij. One click away noemen we dat ook wel. Ook de chat technologie heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld en het aanbod aan tools is ruim. Bekend zijn natuurlijk WhatsApp en Messenger. Maar er zijn ook diverse oplossingen die het mogelijk om een beveiligde chat te ontwikkelen aangepast aan de wensen van de klant en organisatie. Hieronder enkele van de bekendere chat tools.
Whatsapp_GoGrapefruit
chat_io_logo
intercom_GoGrapefruit
livecom_GoGrapefruit
Messenger_GoGrapefruit
freshdesk_GoGrapefruit
Geen implementaties wel advies


Voor alle duidelijkheid. Als GoGrapefruit weten we veel van tooling. Maar vooral hoe we deze het beste in kunnen zetten om uiteindelijk een klant een maximale beleving te bieden. Wij zijn geen IT bedrijf en verzorgen geen implementatie van applicaties. We weten natuurlijk veel van wat er in de markt beschikbaar is en kunnen je natuurlijk altijd helpen bij de selectie van de juiste tools. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

| BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN:

Strategie | GoGrapefruit
GoGrapefruit helpt u uw adviesgesprekken te transformeren naar een digitale adviesomgeving met beleving.
GoGrapefruit_stock_werkplek_799x533_v2
GoGrapefruit_stock_design_799x533