Hoe wij werken


Leer ons kennen

GoGrapefruit helpt organisaties bij het nieuwe adviseren
Wij geloven dat er het nodige moet gebeuren in de advies sector. De huidige adviesprocessen die door de meeste organisaties worden aangeboden zijn simpelweg verouderd en niet klantgericht. GoGrapefruit helpt organisaties om een versnelling aan te brengen in de transformatie naar innovatie adviesbelevingen.

Dat doen we door organisaties mee te nemen in onze visie dat advies een unieke service is die pas tot leven komt als klanten het daadwerkelijk ervaren. Een advies is geen kil product met kenmerken of features. Een advies is een zorgvuldig uitgetekende journey waarbij je rekening houdt met de wensen van de klant en de waardes van de organisatie. Logisch dus dat je zo'n journey niet echter je bureau bedenkt, maar in nauwe samenwerking met je klanten ontwikkeld. Pas dan ontstaat een beleving zoals klanten die willen ervaren. Een adviesbeleving die men gaat onthouden.

De wereld verandert snel. Sneller dan wij eigenlijk kunnen bijhouden. Het realiseren van verandering en versnelling is niet eenvoudig. In al onze projecten denken wij daarom vanuit één van meest succesvolle change management aanpakken: de 8 stappen van Kotter.

Een no-nonsens adviesbureau gespecialiseerd in innovatie van het adviesgesprek.We zijn open, gepassioneerd en gaan voor resultaat. We geloven in meten-weten-verbeteren. Daardoor leren we sneller, is ons werk leuker en maximaliseren we de impact.

Deze werkwijze staat centraal binnen GoGrapefruit en brengen we over op iedereen met wie we samenwerken. Want GoGrapefruit is veel meer dan het vaste team. We hebben een uitgebreid netwerk met experts en partner-bedrijven die allemaal een belangrijke bijdrage hebben in de innovatie van het adviesgesprek. Allemaal met hetzelfde doel: We Transform Human Advice.

MISSIE

Organisaties en adviseurs kennis laten maken met de kracht van het (online) videogesprek.

Dat is kortgezegd de missie die wij willen bereiken. Want wij geloven dat het (online) videogesprek een eigentijds en bijzonder efficiënt alternatief is voor het klassieke face-2-face gesprek. En het is hoogtijd dat organisaties en adviseurs kennismaken met de toekomst van het adviesgesprek.

PASSIE

Onze passie is om het effect van het videogesprek te maximaliseren.

Dat houdt in dat wij ons dagelijks kwaad maken om samen met onze opdrachtgevers en partners onderscheidende videogesprek formats te ontwikkelen, waarmee we klanten en medewerkers kunnen (blijven) verrassen.

Het GoGrapefruit team

Marcel Geurtsen

Digitaal Advies Ontwerper

+31 6 1399 1471


Marketing, events en online engagement zijn onderdeel van zijn DNA

Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan als strategische marketeer in onder andere de financiële sector, waar hij de meest fraaie events en videoproducties heeft ontwikkeld. Als oprichter van GoGrapefruit is het zijn doel om bedrijven mee te nemen in de transformatie van het adviesgesprek en ze de potentie van het online video gesprek te laten zien.
I am a designer with love for online video

Erik Idzenga

Digitaal Advies Strateeg

+31 6 19278904


Passie voor digitaal, innovatie en customer experience (CX)

En altijd op zoek naar het het toepassen van nieuwe technologieën om de klantbeleving te verbeteren en hen te verrassen op momenten die er toe doen. Als oprichter van GoGrapefruit wil hij deze passie naar het volgende niveau brengen. Zijn missie; met behulp van de nieuwste technologieën adviseurs te ͚empoweren͛ om meer klantbelevingen te bieden.
The engagement expert by default..