Hoe wij werken

Leer ons kennen

Een no-nonsens adviesbureau gespecialiseerd in innovatie van het adviesgesprek.We zijn open, gepassioneerd en gaan voor resultaat. We geloven in meten-weten-verbeteren. Daardoor leren we sneller, is ons werk leuker en maximaliseren we de impact.

Deze werkwijze staat centraal binnen GoGrapefruit en brengen we over op iedereen met wie we samenwerken. Want GoGrapefruit is veel meer dan het vaste team. We hebben een uitgebreid netwerk met experts en partner-bedrijven die allemaal een belangrijke bijdrage hebben in de innovatie van het adviesgesprek.

MISSIE

Organisaties en adviseurs kennis laten maken met de kracht van het (online) videogesprek.

Dat is kortgezegd de missie die wij willen bereiken. Want wij geloven dat het (online) videogesprek een eigentijds en bijzonder efficiënt alternatief is voor het klassieke face-2-face gesprek. En het is hoogtijd dat organisaties en adviseurs kennismaken met de toekomst van het adviesgesprek.

PASSIE

Onze passie is om het effect van het videogesprek te maximaliseren.

Dat houdt in dat wij ons dagelijks kwaad maken om samen met onze opdrachtgevers en partners onderscheidende videogesprek formats te ontwikkelen, waarmee we klanten en medewerkers kunnen (blijven) verrassen.

Het GoGrapefruit team

Marcel Geurtsen

Videogesprek Expert

+31 6 1399 1471


Marketing, events en online engagement zijn onderdeel van zijn DNA

Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan als strategische marketeer in onder andere de financiële sector, waar hij de meest fraaie events en videoproducties heeft ontwikkeld. Als oprichter van GoGrapefruit is het zijn doel om bedrijven mee te nemen in de transformatie van het adviesgesprek en ze de potentie van het online video gesprek te laten zien.
I am a designer with love for online video

Erik Idzenga

Videogesprek Expert

+31 6 19278904


Passie voor digitaal, innovatie en customer experience (CX)

En altijd op zoek naar het het toepassen van nieuwe technologieën om de klantbeleving te verbeteren en hen te verrassen op momenten die er toe doen. Als oprichter van GoGrapefruit wil hij deze passie naar het volgende niveau brengen. Zijn missie; met behulp van de nieuwste technologieën adviseurs te ͚empoweren͛ om meer klantbelevingen te bieden.
The engagement expert by default..